به گزارش خبرنگار مهر، علی سلگی عصر سه شنبه در آئین تکریم و تجلیل از خیرین مدرسه ساز نهاوند، اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره فرهنگ سازی به منظور جلب مشارکت مردمی در مدرسه سازی و تأمین کمبودهای آموزش و پرورش در راستای کاهش مشکلات مدارس است.
وی با بیان اینکه از ۱۷۴ فضای آموزشی شهرستان نهاوند ۳۷ فضای آموزشی عمر کمتر از ۳۰ سال دارند، افزود: ۷۹ درصد فضاهای آموزشی شهرستان عمر بالای ۳۰ سال دارند که نیازمند تخریب و بازسای و مقاوم سازی هستند.
رئیس آموزش و پرورش نهاوند اضافه کرد: در ساخت و ساز و احداث مدارس، خیرین خیلی خوب کمک کردند و امیدواریم با توجه به نیاز آموزش و پرورش به تجهیزات و امکانات خیران در این حوزه نیز کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه برای توسعه عدالت آموزشی از بخش خصوصی و خیرین مدرسه ساز استفاده میکنیم، عنوان کرد: بعضی از دانش آموزانی که استعدادهای خوبی دارند اما به علت مشکلات مالی نمیتوانند ادامه تحصیل دهند به کمکهای مالی خیرین مدرسه ساز نیاز دارند.
سلگی گفت: برای کمک به ادامه تحصیل دانش آموزان نیازمند در صندوق توسعه عدالت آموزشی نیز به کمک خیران نیاز است.
ولی الله حمیدی خیر مدرسه ساز نهاوندی نیز که تعهد احداث یک باب مدرسه ۱۶ کلاسه در شهر نهاوند با اعتباری افزون بر دو میلیارد تومان را پذیرفته با بیان اینکه متولد شهر نهاوند و دندانپزشک با ۵۰ سال سابقه کار هستم، گفت: از خدا رضایت دارم که به من توان خدمت به مردم را داده است.
وی افزود: از نظر ساختمانی مدارس شهرستان فرسوده و نامناسب بوده و کلاسها غیر استاندارد هستند که برای جبران کمبودهای مدارس نیت کردم دبیرستانی با ۱۶ کلاس در ۳ هزار متر مربع احداث کنم.
حمیدی بیان کرد: اگر ساخت و ساز این مدرسه خوب انجام شود و رضایتمند باشد، مدرسه دوم را هم خواهم ساخت و دیگر املاکم را میفروشم تا هزینه مدرسه سازی کنم.
نظر شما