به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا قوام نصیری بعدازظهر چهارشنبه در نخستین کنگره بینالمللی سرطان بیمارستان رضوی گفت: سالانه ۹۰ هزار بیمار جدید سرطان شناسایی میشود که ۵۰ درصد آنها منجر به فوت و ۵۰ دیگر دیگر منجر به درمان میشوند.
وی افزود: به دنبال بهروزکردن شیوههای درمانی و دستگاههای تجهیزاتی هستیم و در این راستا وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیگیریهای لازم را در جلسه هیئت دولت صورت داد تا اعتبارات لازم در این رابطه اختصاص یابد.
رئیس انجمن آنکولوژی و رادیوتراپی ایران خاطرنشان کرد: بررسی وضعیت بیماران و نوع سرطانها باید به صورت علمی و تخصصی باشد و در بزرگترین مجموعه پزشکی درمان سرطان فضایی هم برای دریافت دانش فرهیحتگان ایرانی فراهم شده و این همایش در ماه نوامبر سال ۲۰۱۶ به میزبانی شهر میلان کشور ایتالیا برگزار میشود.
سعید هاشمزاده رئیس بیمارستان رضوی گفت: بیمارستان رضوی یکی از ۳ مرکز مجهز پزشکی هستهای کشور است و امیدواریم که با برگزاری چنین کنگرههایی بتوانیم راه بلندی در جهت درمان بیماران سرطانی برداریم.
وی تصریح کرد: در راستای ارائه خدمات تخصصی در حوزههای مختلف مرکز مهر رضوی در سال گذشته راهاندازی شد که تاکنون سه فاز آن به بهرهبرداری رسیده و این مرکز در ۱۰ فاز ساخته میشود و در این رابطه به دنبال ایجاد متودهای جدید در حوزه پزشکی و ارتقاء امر درمان بیماران هستیم.
علی گرجی، مدیر مرکز مهر رضوی گفت: این مرکز با پیشنهاد تولیت فقید آستان قدس رضوی در مهر ماه سال ۹۴ دایر شد و در آن بخشها و کلینیکهای آموزشهای عمومی، معنویت درمانی، هنر درمانی، ورزش درمانی، تغذیه درمانی، مشاوره تخصصی، درمان تخصصی و غربالگری سرطان فعال است.
وی بیان کرد: تاکنون ۲۰ جراحی تومورهای سرطانی در مرکز مهر رضوی انجام شده و تمامی این عمل های جراحی با مؤفقیت همراه بوده است و حمایتهای تولیتهای فقید و جدید آستان قدس رضوی را هم داشته و داریم.
نظر شما