به گزارش خبرنگار مهر، عباس سعید پیش از ظهر پنجشنبه در همایش مشترک روسای ادارات و مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی شهرستان رفسنجان اظهار کرد: پاسخگویی و کارآمدی مدیران روابط عمومیها اهمیت زیادی دارد و حوزه روابط عمومی حوزهای فوقالعاده ارزشمند است.
وی در تعریف روابط عمومی، گفت: در نگاه سازمانی کوتاه ترین تعریف روابط عمومی مدیریت ارتباط درون سازمانی و برون سازمانی است.
وی تصریح کرد: روابط عمومی بهترین فرصت برای تمرین مدیریتی است و توصیه می کنم که مسئولان روابط عمومی این فرصت را مغتنم بشمرند تا به سمت ارتقا و رشد پیش روند.
این استاد دانشگاه با اشاره به ویژگی های روابط عمومی، اظهار کرد: داشتن ارتباط خوب مدیران روابط عمومی با مردم و داشتن برخورد مناسب و متفاوت از جمله ویژگی های یک روابط عمومی است چرا که روابط عمومی مخاطبمحور است و دیدگاهها مخاطب را به مدیر ارجاع میدهد.
سعید در عین حال گفت: از نگاه من روابط عمومیها موفق نبودند و اگر بخواهم نمره بدهم نمره مطلوبی نمیدهم، چارت سازمانی نامناسب به روابط عمومیها اهمیت نمیدهد.
این استاد علوم ارتباطات با اشاره به اینکه روابط عمومی ها برای رسیدن به موفقیت باید ارتباط مردمی خوب را داشته باشند، به مشکلات روابط عمومی ها اشاره کرد و گفت: کمبود تجهیزات و نیروی انسانی، به روز نبودن روابط عمومی ها، عدم وجود امنیت شغلی، کارزیاد و حقوق کم و ... از جمله مشکلات این حوزه است.
سعید درباره تفاوت روابط عمومی با تبلیغات، بیان داشت: در تبلیغات هدف تسلط بر مخاطبان است در حالی که هدف در روابط عمومی تعامل با مخاطب است. می طلبد که روابط عمومی ها نگاه ویژه ای داشته باشیم.
وی تأکید کرد: اعتبار روابط عمومیها بالا است و در حوزه رسانهای معتبر هستند چرا که مدیر سازمان و مدیر روابط عمومیها تنها کسانی هستند که اطلاعاتشان دارای اعتبار و پاسخگوی رسانهها هستند.
این استاد ارتباطات در ادامه با به چالش کشیدن مدیران روابط عمومیهای حاضر از آنها خواست که تعداد شمارههای خبرنگاران را که در تلفنهای همراه خود دارند اعلام کنند.
به گفته وی نگاه روابط عمومی ها همان نگاه رسمی سازمان است.
به گزارش خبرنگار مهر، در پایان این همایش از مدیران روابط عمومی ادارات شهرستان تقدیر شد.
نظر شما