۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۳۷

استاندار لرستان:

اختیارات ستاد اقتصاد مقاومتی استان‌ها افزایش یابد

اختیارات ستاد اقتصاد مقاومتی استان‌ها افزایش یابد

خرم آباد - استاندار لرستان گفت: لازم است که در زمینه اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی اختیارات ستاد اقتصاد مقاومتی در استانها افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی لرستان با بیان این که اقتصاد کشور به نوعی بانک محور است، افزود: بانک ها شریک پرقدرتی برای پروژه های بزرگ کشور و استان هستند ولی لازم است که شرایط فعالیت و ضوابط کاری آنها در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی تسهیل شود.

وی ادامه داد: متاسفانه مدیران بانکها در استان اختیارات چندانی ندارند و پیگیری برنامه ها و ارتباطات آنها در جهت پروژه ها و برنامه های استانی طول می کشد که در این راستا لازم است اختیارات بانکها به ستاد اقتصاد مقاومتی استان ها تفویض شود.

استاندار با بیان اینکه بین منابع و مصارف بانکی استان ناهمخوانی وجود دارد و مصارف ۱۵۴ درصد بیشتر از منابع بانکی است، اظهار کرد: کمیسیون معاملات بانک ها هم اختیارات کافی دارند که می تواند تسهیل گر شرایط کاری باشند.

بازوند افزود: در این زمینه و برای افزایش همکاری ها لازم است که اختیارات به مدیران بانکهای استان در ستاد اقتصاد مقاومتی تفویض شود تا شرایط تسهیل گردد و همچنین زمینه برای حضور و همکاری هلدینگ های بزرگ که در اختیار بانک هاست فراهم شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به طولانی بودن فرآیند کاری صندوق ضمانت سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: شرایط صندوق ضمانت صادارت نیز به همین صورت کار می کند که لازم است برای تحقق اقتصاد مقاومتی این فرآیندها تسهیل شود.

بازوند اضافه کرد: مثلا قوانین شرکت شهرک ها برای خریداری زمین توسط بخش خصوصی به گونه ای بود که فرآیند تهیه زمین برای پتروشیمی کوهدشت ۷ ماه به طول انجامید پس لازم است این شرایط در ستاد اقتصاد مقاومتی استان ها تسهیل شود.

وی ادامه داد: شرایط صندوق توسعه ملی برای دریافت تسهیلات هم به گونه ای است که گاهی با ظرفیتها و منابع لرستان هم خوانی ندارد، به طور مثال اگر قرار باشد در بخش کشاورزی فقط به گلخانه ها تسهیلات پرداخت شود لرستان نمی تواند به راحتی از این تسهیلات استفاده کند که در این زمینه ها هم باید صندوق توسعه ملی شرایط دیگر استان ها را به لرستان تعمیم ندهد.

استاندار لرستان گفت: اگر کسی یک بار از صندوق توسعه تسهیلات دریافت کرده نمی تواند بار دوم از آن استفاده کند که با توجه به شرایط اقتصادی لرستان لازم است در این زمینه نیز بازنگری شود.

بازوند همچنین خواستار تخصیص ده درصد یارانه برای اشتغال در مناطق محروم استان شد و گفت: شرایط لرستان حتی از بین ۳ استانی که پایلوت اقتصاد مقاومتی هستند، متفاوت تر است زیرا هنوز خیلی از روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان فاقد آب و برق و راه هستند و وقتی اقتصاد مقاومتی مطرح می شود همه اقشار انتظار دارند که مشکلات شان مرتفع شود.

وی افزود: لازم است که تخصیص اعتبارات عمرانی لرستان در شرایط اقتصاد مقاومتی به صورت ۱۰۰ درصدی انجام گیرد.

کد خبر 3663209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha