به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر ولایتی در حاشیه دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره ملی ژنتیک ایران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در مرکز مسیح دانشوری، میکروب های مقاوم به سل شناسایی معرفی شده اند، گفت: علاوه بر این دستاوردها، در حوزه کشاورزی، دامداری و عموم بیماری های دیگر، اقداماتی توسط پژوهشگران این مرکز انجام گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه این اقدامات همگی در راستای اصلاح و بهبود زندگی مردم است، گفت: اصلاح ژنتیک در کشور ما را به سمت خودکفایی در حوزه های مهم کشاورزی سوق می دهد.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: می توان با اصلاح ژنتیک از برخی دام ها که از لحاظ شیر و گوشت وضعیت خوبی دارند، بهره وری خوبی داشت.
وی ادامه داد: می توان با صرف هزینه های نه چندان زیاد، پژوهش های کشور را که در حوزه ژنتیکی هستند به مرحله خودکفایی رساند.
ولایتی با بیان اینکه ما قبل از انقلاب، مشکلاتی در حوزه پزشکی داشتیم، گفت: درمان گرفتگی عروق کرونر یکی از مشکلاتی بود که قبل از انقلاب در حوزه پزشکی مطرح بود و بیماران اکثراً برای درمان به خارج از کشور می رفتند.
وی با بیان اینکه اما اکنون این اقدامات و درمان این بیماری در داخل کشور انجام می شود، گفت: فقط در بیمارستان مسیح دانشوری تاکنون ۲۰۰ پیوند قلبی انجام گرفته است.
مشاور عالی مقام معظم رهبری افزود: افزایش تعداد دانشجویان پزشکی و دانشکده های علوم پزشکی، افزایش کیفیت علم پزشکی و ایجاد تخصص های مختلف در کشور نقش زیادی را در پیشرفت ایران داشته است.
به گفته ولایتی: این فعالیت ها در حوزه پزشکی چنان هویدا شده که ایران می تواند در منطقه در تخصص های پزشکی حرف اول را بزند.
نظر شما