به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، دفتر هماهنگی امور انسان دوستانه سازمان ملل در فلسطین اشغالی (اوچا) با صدور بیانیه ای اعلام کرد که بیش از ۳۰ هزار فلسطینی نیازمند عبور از گذرگاه مرزی رفح هستند.
بر اساس این گزارش در بیانیه این دفتر آمده است: بیش از ۳۰ هزار نفر در نوار غزه در انتظار سفر از طریق گذرگاه مرزی رفح برای ورود به مصر هستند؛ ۹ هزار و ۵۰۰ نفر از این افراد نیازمند موارد پزشکی و ۲ هزار و ۷۰۰ نفر دیگر نیز دانشجو هستند.
در ادامه این بیانیه تصریح شده است: مقامات مصری گذرگاه رفح را در روز چهارشنبه اخیر به صورت فوق العاده و به مدت ۲ روز بازگشایی کردند. این اقدام پس از ۸۵ روز بسته بودن این گذرگاه صورت گرفت که این مدت از سال ۲۰۰۷ تاکنون طولانی ترین مدت بسته بودن گذرگاه محسوب می شود.
در این بیانیه همچنین عنوان شده است: در این ۲ روز به ۷۳۹ فلسطینی اجازه خروج از نوار غزه داده شد و ۱۲۲۰ نفر نیز به غزه بازگشتند. این در حالی است که بیش از ۳۰ هزار نفر در غزه در انتظار عبور از گذرگاه رفح به سر می برند.
لازم به ذکر است مسئولان مصری روز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت گذرگاه رفح را به مدت ۲ روز بازگشایی کردند. این گذرگاه که نوار غزه را به مصر متصل می کند، در سال ۲۰۱۳ توسط مقامات مصری به بهانه های امنیتی به صورت شبه کامل به روی فلسطینی ها بسته شد و فقط در زمان هایی خاص برای موارد مهم اجازه بازگشایی آن برای عبور فلسطینی ها داده می شد.
نظر شما