۲۴ مرداد ۱۳۸۵، ۱۰:۴۲

ضعف كارآفريني در علوم انساني - 1

مكانيزمي براي توجه به كارآفريني و مراكز رشد در علوم انساني وجود ندارد / علوم انساني در كشور مغفول مانده است

مكانيزمي براي توجه به كارآفريني و مراكز رشد در علوم انساني وجود ندارد / علوم انساني در كشور مغفول مانده است

مكانيزمي براي پرداختن به كارآفريني و مراكز رشد در حوزه علوم انساني هنوز پيدا نشده است و وجود ندارد لذا در سمينار علوم انساني كه مهر ماه در پژوهشگاه علوم انساني برگزار مي شود به طور جدي به مقوله كارآفريني و مراكز رشد در حوزه علوم انساني پرداخته مي شود.

دكتر "محمد علي آذرشب" - معاون پژوهشي دانشكده ادبيات دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر با بيان اين مطلب افزود: اهميت علوم انساني جاي خود را در كشور پيدا نكرده كه ممكن است ريشه در هويت و حركت تمدني و فرهنگي و غربزدگي داشته باشد.

وي اضافه كرد: تا علوم انساني جايگاه خود را در جامعه پيدا نكند مقوله كارآفريني و مراكز رشد كه جزء طرح كلي درك جايگاه علوم انساني است به نتيجه نمي رسد.

آذرشيب تأكيد كرد: دانشجويي كه ادبيات فارسي را به عنوان رشته آكادميك خود انتخاب كرده است بايد به انتخابش ايمان داشته باشد و شخصي كه وارد اين رشته مي شود بايد جايگاه و اهميت و كاربرد رشته را نيز بداند اما با صراحت مي گويم نه دانشجو و نه استاد هيچكدام به اهميت رشته خود واقف نيستند.

معاون پژوهشي دانشكده ادبيات دانشگاه تهران يادآور شد: مجموعه علوم انساني در جايگاه صحيحي قرار نگرفته است و تا اين جايگاه به موقعيت درست خود بازنگردد نمي توان انتظار بازده، كارآفريني و فعاليت مراكز رشد در حوزه علوم انساني را داشت.

کد خبر 366700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha