به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست اعضای جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه دین خراسان شمالی پس از بررسی آسیبهای اجتماعی و تبادلنظر مقرر کردند تا هرکدام از کارگروهها باهدف کاهش آسیبها و با جمعبندی فعالیتها، راهکارهایی که قابلیت اجرایی را دارند ارائه دهند.
یکی ار اعضای جمعیت بانوان فرهیخته عرصه دین خراسان شمالی در این نشست به ارائه برنامهها و تهیه محتواهای گزینششده و مفید در ارتباط با دو موضوع مهرورزی و آسیبهای ماهوارهای پرداخت و گفت: بر اساس اهم برنامههای این کارگروه مقررشده برای ماه مبارک رمضان از پتانسیل روحانیون و مبلغه ها در طرح تحکیم خانواده متعالی بهصورت طرح زودبازده در سطح محافل استان کار شود.
ژیلا روحافزایی اظهار داشت: در این طرح با حضور سخنرانان و مشاوران، مبلغه و روحانیون در محافل و مکانهایی که مستعد اجرای این برنامهها است شناسایی و با ارائه برنامههای متفاوت فرهنگی ازجمله آشنایی با احکام شرعی، مشاوره خانواده، سخنرانی در موضوعات آسیبهای همچون ماهواره برگزار شود.
وی افزود: در این زمینه با ایجاد یک گروه برای پژوهش در یک منطقه بهصورت آزمایشی برای کسب مهارت و جمعآوری اطلاعات اقدام میشود.
این عضو جمعیت بانوان فرهیخته عرصه دین استان خاطرنشان کرد: این طرح باید بهصورت بلندمدت و بهعنوان یک کار تحقیقی، پژوهشی، آموزشی و ترکیبی انجام شود.
روح افزایی گفت: با کسب اطلاعات و بر اساس آیتمهای مهارتی در این طرح میتوانیم ۱۰ کارگاه آموزشی در خراسان شمالی و شهرستانهایی که بیشتر دچار آسیب هستند برگزار کرد و از اساتید خارج از استان نیز در این کار استفاده میشود.
تولید گرایی و دوری از اسراف در بین زنان باید آموزش داده شود
عضو دیگر جمعیت بانوان فرهیخته عرصه دین خراسان شمالی نیز در این نشست گفت: با توجه به اینکه امسال رویکرد دولت اقتصاد مقاومتی است این موضوع را باید در اولویت قرارداد تا با ایجاد طرحهای جامع بتوان گامهای مؤثر برداشت.
زهرا یزدان پناه اظهار داشت: با توجه به اشاعه فرهنگ مصرفگرایی در خانوادهها و تجملگرایی باید با آموزش زنان در این زمینه آنها را به سمت تولید گرایی ازجمله تولید صنایعدستی و جلوگیری از اسراف در حوزههای مختلف سوق داد.
مشاور امور بانوان فرمانداری بجنورد نیز در ادامه گفت: تمام این برنامهها با محوریت تحکیم خانوادهها و با آموزش دادن به بانوان و توانمند کردن آنها در حوزههای مختلف مؤثر است.
سکینه نجابت پور اظهار داشت: در این راستا با برگزاری کارگاههای آموزشی به اشتغال و کارآفرینی بانوان کمک میکنیم و به آنها میآموزیم که در کنار همسر و فرزند پروری میتوانند در حوزه اشتغال و تولید نیز مثمر ثمر باشند.
وی با اشاره به اینکه در استان حاشیهنشینی افزایش پیداکرده است، گفت: باید به دنبال برنامههایی برای رفع آسیبها در این مناطق و آموزش مهارتهای زندگی دینی باشیم.
نظر شما