به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر قنبرپور گفت: امسال با توجه به افزایش ۲ برابری شرکتهای خارجی در این نمایشگاه و تنوع فعالیتها و حوزههای کاری آنها، از یک ماه قبل فرآیند تناظریابی بین شرکتهای ایرانی و خارجی توسط مرکز فن بازار ملی ایران آغاز و در طول ۴ روز برگزاری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۶، ۱۴۵ جلسه مذاکره اختصاصی (B۲B) بین شرکتهای ایرانی و خارجی برگزار شد.
وی با اشاره به برگزاری سه نشست تخصصی ارائه فناوری برای آشنایی هر چه بیشتر شرکتهای حاضر در نمایشگاه با یکدیگر افزود: این نشستها در حوزه های «فناوری اطلاعات و ارتباطات» با ارائه ۱۶ فناوری، «تجهیزات پزشکی» با ارائه ۹ فناوری و «فناوری های صنعت نفت و گاز» با ارائه ۱۲ فناوری در حاشیه نمایشگاه برگزار شد و شرکتها به ارائه فناوریها و آخرین دستاوردهای خود پرداختند.
قنبرپور یکی دیگر از فعالیتهای فن بازار ملی ایران برای بهرهبرداری هر چه بیشتر از این نمایشگاه را برگزاری تورهای بازدید از نمایشگاه توسط فن بازارهای منطقهای عنوان کرد و گفت: تورهای متعددی به مقصد نمایشگاه برگزار شد و بیش از ۶۰ شرکت بزرگ صنعتی از نمایشگاه بازدید بعمل آوردند.
رئیس مرکز فن بازار ملی ایران، محور اصلی برگزاری این نمایشگاه را تبادل فناوری ذکر کرد و ادامه داد: یکی از برنامههای اصلی مرکز فن بازار ملی ایران پیگیری توافقات شرکتها تا حصول نتیجه نهایی و انعقاد قرارداد است و طبق توافق به عمل آمده با صندوقهای پژوهش و فناوری منتخب، به شرکتهای ایرانی متقاضی خرید و انتقال فناوری از خارج، تسهیلاتی به میزان ۷۰ درصد مبلغ قرارداد تا سقف ۱۰ میلیارد ریال اعطا خواهد شد.
قنبرپور افزود: امیدورایم با تداوم ارتباطات و مذاکرات فناوری با کشورها و شرکتهای دارای فناوریهای پیشرفته بتوانیم شتاب در توسعه فناوری و افزایش نرخ نوآوری را در کشور شاهد باشیم.
پنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی فناوری و نوآوریINOTEX۲۰۱۶ به همت پارک فناوری پرديس و حمايت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۲ تا ۵ خردادماه ۹۵ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد.
نظر شما