به گزارش خبرنگار مهر، حبیب معصومی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مهمترین وظیفه این مرکز امدادرسانی به بیماران و مصدومان است، گفت: در این راستا برای امدادرسانی از ۸۲ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، یک فروند بالگرد و توان ۳۵۰ نفر نیروی انسانی در ۴۷ پایگاه شهری، جادهای و هوایی استفاده می شود.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی همدان با بیان اینکه پنجشنبه هفته جاری ۹ دستگاه آمبولانس جدید به ارزش ریالی ۳ میلیارد تومان تحویل استان میشود که هزینه خرید هریک از این امبولانس ها ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان بوده است، گفت: این آمبولانس ها از آلمان وارد شده و تجهیزات کامل پزشکی را داراست که بین شهرستان های استان همدان توزیع می شود.
وی با بیان اینکه ۱۱ دستگاه آمبولانش نیز تا پایان خرداد ماه جاری به ناوگان افزوده و تا پایان امسال نیز ۲۰ دستگاه آمبولانس به مجموعه ناوگان استان افزوده میشود، گفت: تعداد این آمبولانس ها تا پایان امسال به ۱۲۲ دستگاه میرسد.
معصومی با بیان اینکه با ورود این امبولانس ها به ناوگان ۲۰ دستگاه آمبولانس فرسوده از چرخه خدماترسانی در پایگاههای شهری و جادههای خارج میشود، گفت: آمبولانس هایی با عمر ۵ تا ۷ سال از ناوگان خارج و به روستاها تحویل داده میشود.
سال گذشته ۳۱ هزار مأموریت پیش بیمارستانی در استان همدان انجام شد
وی در ادامه به وضعیت انجام ماموریت ها اشاره و با بیان اینکه سال گذشته ۳۱ هزار مأموریت پیش بیمارستانی در استان همدان انجام شد، عنوان کرد: در سال ۸۰ تعداد مأموریتها ۱۰ هزار و ۵۰۰ مورد بود که در سالهای اخیر به دلیل شیوع بیماریهای غیرواگیر و مزمن و شیوع حوادث و افزایش جمعیت شهری تعداد مأموریتها ۳ برابر شده است.
معصومی با بیان اینکه از این تعداد مأموریت در سال گذشته ۲۳ هزار و ۵۰۰ مورد شهری، ۶هزار و ۵۰۰ مورد جادهای و ۱۰۰۰ مأموریت بین مراکز درمانی و بیمارستانی بوده است، به فعالیت ۴۷ پایگاه اورژانس در استان همدان اشاره کرد و افزود: ۱۸ پایگاه شهری، ۲۸ پایگاه جادهای و یک پایگاه هوایی در استان فعال است.
وی با بیان اینکه تعداد پایگاهها نسبت به سال ۸۴ تقریبا ۳ برابر شده و در سال ۸۴ حدود ۱۶ پایگاه در استان همدان فعال بود، گفت: امسال نیز ۱۲ پایگاه جدید به مجموعه پیش بیمارستانی اورژانس استان با اولویت مناطق روستایی اضافه میشود.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان همدان با بیان اینکه اولین پایگاه کوهین کبودراهنگ هم ماموریت جاده ای دارد و هم به روستای خود و روستاهای اطراف خدمات می دهد، گفت: سال گذشته ۵ هزار و ۲۰۰ بیمار از شهرستانهای تابعه به همدان و ۱۸۵ نفر نیز از همدان به تهران منتقل شدند.
معصومی با بیان اینکه در این بین ۱۳۲ نفر از استانهای مجاور به همدان منتقل شدند، عنوان کرد: یکهزار و ۲۴۰ نفر نیز از طریق تماس با پزشک ارتباطات مشاوره گرفتند.
آمار فوتی ناشی از حوادث ترافیکی در همدان روند کاهشی داشته است
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی همدان گفت: آمار فوتی ناشی از حوادث ترافیکی در همدان روند کاهشی داشته بطوری که سال ۸۵آمار فوت حوادث ترافیکی در استان همدان ۸۷۰ مورد گزارش شده که سال گذشته به ۵۱۶ فوتی رسیده است.
وی به خدمات بخش خصوصی اشاره و با بیان اینکه آمبولانس «ندای سلامت» ۱۶۰ مورد و آمبولانس «رسالت» ۲۵۰ مورد خدمات به مردم ارائه دادهاند، افزود: تصادف، ضربه و سقوط شایعترین حوادثی بوده که در سال گذشته توسط اورژانس ثبت شده است.
معصومی با بیان اینکه سال گذشته بیشترین آمار مربوط به خودکشی بود اما امسال این مورد خارج شده است، گفت: از سال ۸۱ تا ۹۴ شاهد کاهش حوادث ترافیکی بودیم و سال ۸۵ با ۸۷۰ فوتی بیشترین آمار فوتی را داشتیم که در سال ۹۴ این تعداد به ۵۱۶ مورد رسید.
وی با اشاره به فوت ناشی از حوادث ترافیکی عنوان کرد: سال گذشته ۴۸ درصد افراد در صحنه و ۴۲ درصد در بیمارستان فوت کردند و تعداد افراد مصدوم که در بیمارستان بستری و از خدمات بهرهمند شدند ۱۳ هزار نفر بودند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی همدان با بیان اینکه مدت زمان رسیدن برسر بالین بیمار ۶ دقیقه و ۴۶ ثانیه در شهر همدان و در جادهها هفت دقیقه و ۱۶ ثانیه است، گفت: مدت زمان رسیدن به بالین بیمار یا مصدوم باید زیر ۱۲ دقیقه در جاده و زیر ۸ دقیقه در شهر باشد.
نظر شما