۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۵۴

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی لرستان خبر داد؛

راه‌اندازی ۵۶ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در لرستان

راه‌اندازی ۵۶ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در لرستان

خرم آباد- مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی لرستان گفت: در حال حاضر ۵۶ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی را ایجاد و سازماندهی کرده ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله موموندی ظهر چهارشنبه در کارگروه بانوان استان بر لزوم حمایت از فعالیت زنان روستایی و توانمند سازی آن ها برای افزایش بهره وری تاکید کرد و اظهار داشت: برای ایجاد توسعه پایدار روستایی و حفاظت از منابع طبیعی پایه استان باید مشارکت حداکثری مردم را جلب کرد.

وی به انعقاد دو موافقت نامه طی سال گذشته برای توانمندسازی زنان روستایی استان اشاره کرد و گفت: این موافقت نامه ها شامل ایجاد صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و آموزش و تحقیق در زمینه کارآفرینی و توسعه اشتغال پایدار زنان روستایی است که بین امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با سازمان جهاد کشاورزی منعقد شده اند.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی لرستان افزود: امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از جهاد کشاورزی استان خواسته است در زمینه کارآفرینی برای زنان روستایی ۶۰۰ نفر آموزش داده شود که از محل این آموزش ها بتوان ۲۰۰ شغل ایجاد کرد و سازمان جهاد کشاورزی از سال ۹۴ حدود هشت هزار و ۹۷۶ نفر، روز آموزش را به زنان روستایی داشته است.

موموندی افزود: آموزش زنان روستایی موجب شده در حال حاضر ۵۶ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی ایجاد و سازماندهی کرده ایم که در هر صندوق حدود دو هزار و ۲۰۰ نفر عضو بوده و گروه های شغلی از جمله فعالیت در زمینه کشت زعفران، پرورش مرغ بومی، پرورش زنبور عسل و ... در این صندوق ها شکل گرفته است.

وی با اشاره به اینکه درصد بالایی از تولید شیر خام در استان سنتی بوده و توسط زنان روستایی انجام می شود، عنوان کرد: صندوق های اعتباری خرد زنان روستایی با مشارکت همین زنان می تواند بیس حداقلی سرمایه ای صندوق را فراهم کرده و زمینه نقش آفرینی زنان در همه حوزه ها در این صندوق ها فراهم می شود.

وی افزود: از هر کدام از دستگاه های اجرایی که در زمینه مباحث روستایی فعالیت می کنند انتظار داریم از پراکنده کاری و جزیره ای کار کردن خودداری کرده و همگی با هم در این حوزه کار کنیم تا اثربخشی آن را بیشتر ببینیم.

موموندی به موافقت نامه وزرات بهداشت با سازمان جهاد کشاورزی استان برای کنترل و مبارزه با بیماری تب مالت از طریق آموزش به زنان روستایی اشاره کرد و افزود: در لرستان حدود ۳۷۰ هزار زن روستایی وجود داشته که دسترسی به همه آن ها کار دشواری است.

وی به ایجاد طرحی به نام تسهیل گران روستایی توسط جهاد کشاورزی لرستان اشاره کرد و بیان داشت: شکافی که بین دیدگاه های کارشناسان و مدیران دستگاه ها وجود دارد باعث اجرایی نشدن بسیاری از برنامه های دستگاه ها شده است لذا در سازمان جهاد کشاورزی آموزش هایی مستمر برای ایجاد ارتباط بین حوزه های کارشناسی و مدیریتی ایجاد کرده ایم.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی لرستان به آموزش ۷۰ نفر از زنان روستایی برای آشنایی با استانداردهای محصولات کشاورزی توسط اداره کل استاندارد لرستان اشاره کرد و گفت: این دوره آموزشی در روزهای ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت امسال برگزار شد که مسائل مربوط به حوزه محصولات ارگانیک و سالم به جامعه هدف منتقل شد.

کد خبر 3674721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha