۱۳ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۰۴

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان:

جلسات تفسیر قرآن در گلستان گسترش می یابد

جلسات تفسیر قرآن در گلستان گسترش می یابد

گرگان- مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان از تلاش برای گسترش جلسات تفسیر قرآن به خصوص در ایام ماه مبارک رمضان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نورالله ولی نژاد، صبح پنجشنبه، در همایش مبلغین ماه مبارک رمضان که در حوزه علمیه گرگان و با حضور یادگار امام (ره) برگزار شد، اظهار کرد: ارزش های دینی که در استان وجود دارد در پرتو فعالیت های تبلیغی علما است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان تصریح کرد: فرهنگ در معنای کلی خیلی خوب است اما باید با رویکرد دینی و هدایتگر بشریت باشد که خوشبختانه عما پرچمدار این تبلیغ هستند.

وی ادامه داد: اصرار ما بر این است که برنامه های فرهنگی، دینی و مذهبی روحانی محور باشد یعنی اگر یک تشکل دینی شکل می گیرد روحانی محور باشد و اگر نباشد در آینده خسارت خواهیم دید.

حجت الاسلام ولی نژاد بیان کرد: همه دنبال این هستیم که ۳۲۰ روستای استان دارای روحانی و مبلغ باشد. اکنون حدود ۲۰۰ روستا مبلغ دارند و امیدوارم سایر روستاها هم فراهم شد.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان گلستان اظهار کرد: مساجد خواستگاه و سنگر روحانیت است و روحانیت نقش اساسی دارد. ما سال های گذشته را با امروز مقایسه می کنیم شرایط خوبی داریم.

وی افزود: بیش از دو سوم مساجد استان دارای امام جماعت هستند که رشد خوبی داشته اند. اگر هزار مسجد داشته باشیم بیش از ۶۰۰ ائمه در مساجد داریم.

حجت الاسلام ولی نژاد خاطرنشان کرد: منبر در ایام تبلیغ همیشه اصل و مبنا است و در کنار آن هم پاسخگویی دینی و تفسیر دینی و همچنین جلسات قرآنی داشته باشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان تصریح کرد: تلاش ما این است که جلسات تفسیر در ماه مبارک رمضان گسترش یابد. جلسات آیت الله نورمفیدی یکی از جلساتی است که همیشه برقرار است.

وی ادامه داد: ما دنبال این هستیم که دسترسی مردم به پایگاه های دینی راحت شود و یک مجموعه دینی در دسترس همه مردم باشد.

حجت الاسلام ولی نژاد با بیان این که  باید مردم را برای بازسازی عتبات عالیات تشویق کرد خاطرنشان کرد: در کنار آن هم صرفه جویی را تبلیغ کنیم تا به عنوان یک اصل و فرهنگ در بین جامعه ایجاد شود.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان گلستان اظهار کرد: به مردم توصیه می کنیم که وصیت نامه ها خود را خوب و به موقع آماده کنیم.

وی افزود: برای قرآن کمتر از نیم درصد وصیت نامه داریم ولی برای بقیه به وفور است و باید مردم در وصیت های خود جایگاه مناسبتری برای قرآن در نظر بگیرند.

کد خبر 3675219

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha