به گزارش خبرنگار مهر، محسن یزدی در این نشست که یکشنبه شب در سالن حافظ حوزه هنری برگزار شد، گفت: ۱۱ هزار صفحه منبع برای این مستند جمع آوری شد و در نهایت همه این ۱۱ هزار صفحه پس از گزینش برای نوشتن گفتارمتن های این مستند مورد استفاده قرار گرفت.
وی با اشاره به ویژگی های اختصاصی مستند خاطرات خانه متروک گفت: در تمام قسمت ها و اپیزودهای این مستند بجای تصاویر آرشیوی از تصویرسازی و عکس استفاده شده است که همین تمهید یکی از ویژگی ها منحصر به فرد این مستند است چرا که اسناد و مدارک آرشیوی بسیار اندکی در مورد برهه زمانی فیلم وجود دارد.
رئیس مرکز مستند سوره حوزه هنری ادامه داد: با این حال نمی توان این اثر را بی نقص قلمداد کرد به ویژه آنکه بعضا به نفع ارائه توضیحات تاریخی در برخی از قسمت ها مجبور شدیم از ریتم اثر بکاهیم.
یزدی همچنین در مورد لحن این مستند نیز اظهار کرد: انتخاب لحن فاخر به این دلیل بود که این لحن با جنس و موضوع فیلم تناسب دارد. در اینجا برعکس مستند تلویزیونی که می تواند برخوردار از متنی روان و بدون پیچیدگی باشد چون خاطرات خانه متروک در پی واکاوی دوره قاجار است، کارگردان تشخیص داده برای نزدیکی به آن فضا از این لحن فاخر استفاده کند.
نشست های سینمایی حوزه هنری قزوین ادامه می یابد
مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری نیز در این نشست گفت: حوزه هنری استان در کنار سایر زمینه های تخصصی هنر چون ادبیات، موسیقی، تئاتر، عکس و پژوهش، در زمینه هنرهای تصویری و سینمای طراز انقلاب نیز اهتمام جدی دارد.
هادی بهرامیان افزود: برهمین اساس سلسله جلسات اکران، نقد و بررسی آثار سینمایی ایران و جهاد در ژانرهای مختلف یکی از برنامه های جدی و مستمر حوزه هنری استان خواهد بود.
وی بیان کرد: بالا بردن سطح فنی و آگاهی های عمومی جامعه سینمایی استان یکی از اولویت های برگزاری نشست هایی از این دست در حوزه هنری قزوین است که بزودی برنامه دیگر نشست های سینمایی حوزه هنری برای علاقمندان هنر هفتم اعلام و رسانه ای خواهد شد.
نظر شما