۱۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۳۷

معاون فرماندار دشتی:

متکدیان و کودکان کار در شهرستان دشتی ساماندهی شوند

متکدیان و کودکان کار در شهرستان دشتی ساماندهی شوند

دشتی- معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان دشتی با تاکید بر ساماندهی متکدیان و کودکان کار در شهرستان دشتی، گفت: فرهنگ سازی مهمترین گام در ریشه کنی تکدی گری است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسینی صبح دوشنبه در جمع مسئولان شهرستان دشتی بر لزوم ساماندهی متکدیان و کودکان کار تاکید کرد و اظهار داشت: حضور متکدیان در سطح شهر مشکلات عدیده بهداشتی و اخلاقی به دنبال دارد که ضرورت دارد تدابیر لازم در این زمینه اتخاذ شود.

وی افزود: باید از ورود متکدیان مهاجر که تکدی‌گری را به عنوان حرفه خود قرار دادند جلوگیری کرد و نسبت به ساماندهی متکدیان بومی اقدام کرد. 

حسینی ادامه داد: ساماندهی متکدیان بر عهده یک دستگاه اجرایی خاص نیست و باید ادارات و مسئولان ذیربط در راستای جمع آوری و ساماندهی متکدیان تعامل و همکاری لازم داشته باشند تا گامی اساسی برای رفع این معضل در جامعه برداشته شود.

وی فرهنگ‌سازی را مهمترین گام در ریشه‌کنی تکدی‌گری عنوان کرد و یادآور شد: باید با فرهنگ‌سازی و آگاه‌کردن جامعه مردم را تشویق به کمک به نهادهای حمایتی و خیریه کرد تا نیازمندان واقعی از طریق آنان مورد حمایت قرار گیرند.

 حسینی تصریح کرد: ماه مبارک رمضان بهترین فرصت است که با استفاده از ظرفیت مساجد و روحانیون معظم، در راستای ارتقای فرهنگ عمومی و کاهش آسیب‌های اجتماعی گام برداریم.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دشتی با اشاره به اهمیت و ضرورت آمار و نقش انکار ناپذیر آن در برنامه‌ریزی اظهار داشت: ثبت وقایع حیاتی در مهلت مقرر و قانونی این امکان را به برنامه‌ریزان می‌دهد تا بر اساس آمار و مبتنی بر واقعیت جامعه، برنامه‌ریزی کنند.

وی از بخشداران، شهرداران و شبکه بهداشت و درمان خواست بیش از پیش با اداره ثبت و احوال در ثبت به موقع وقایع حیاتی همکاری کنند.

مشاور فرماندار در امور بانوان نیز با اشاره به مشکلات و آسیب‌های تکدی گری زنان اظهار داشت: تکدی گری آسیبی اجتماعی است که متاسفانه این روزها شاهد افزایش آن هستیم.

خدیجه ندرتی افزود: روزانه زنان جوانی در سطح شهر، درب منازل و حتی ادارات دولتی، با دست دراز کردن پیش افراد برای دریافت مبلغی ناچیزدرخواست کمک  می کنند.

 ندرتی یادآور شد: با برنامه ریزی و انجام کار فرهنگی و حمایت بیشتر از زنان نیازمند، می توان معضل تکدی‌گری زنان را کاهش داد.

کد خبر 3677577

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha