۱۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۳۴

مدیرعامل شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه کشور:

بهینه‌سازی شبکه خریدوفروش مولفه موثر در اقتصادمقاومتی است

بهینه‌سازی شبکه خریدوفروش مولفه موثر در اقتصادمقاومتی است

اراک- مدیرعامل شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه کشور گفت: بهینه سازی شبکه خرید و فروش از مولفه های موثر در اقتصادمقاومتی است و مجموعه های فروش در حال حاضر نیازمند تغییر و تحول هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرشید گل زاده پیش از ظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران که به مناسبت افتتاح نسل جدید فروشگاه های رفاه در اراک برگزار شده بود، اظهار داشت: هم اکنون ۲۲۱ فروشگاه زنجیره ای رفاه در سراسر کشور دایر است که شش مورد از این تعداد در استان مرکزی مشغول فعالیت است.

وی افزود: علاوه بر ۲۲۱ فروشگاه زنجیره ای رفاه، یک هزار عاملیت فروش این مجموعه نیز در سطح کشور فعالیت دارند.

مدیرعامل شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه کشور بیان کرد: از یک سال قبل در راستای بهینه سازی و مدرن سازی سیستم فروش، مفهومی تحت عنوان فروشگاه های نسل جدید رفاه را تببین کردیم و استانداردهای مشخصی برای این فروشگاه ها در نظر گرفته شد.

گل زاده گفت: از مهمترین ویژگی های فروشگاه های نسل جدید رفاه این است که از نظر تجهیزات به روز شده و همچنین بخش های جدیدی از جمله بخش موادغذایی تازه و میوه و سبزیجات و همچنین غذاهای آماده، امکانات و تجهیزات بازی و سرگرمی کودکان تدارک دیده شده است.

وی تصریح کرد: تلاش شده در فروشگاه های نسل جدید هم امکان لذت بردن از فرایند خرید و فضای مناسب و مساعد فراهم شود و هم سلامت خانواده به عنوان دغدغه ای مدنظر قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه کشور افزود: ویژگی دیگر این فروشگاه های نسل جدید تنوع گسترده کالاها است که بخش عمده ای از نیاز خانواده را برطرف می کند و در فروشگاه رفاه اراک که به نسل جدید فروشگاه ها پیوسته در حال حاضر ۱۰هزار قلم کالا به فروش می رسد.

گل زاده خاطرنشان ساخت: در این فروشگاه ها تخفیفات مستمر و همیشگی شامل بخش عمده ای از کالاها می شود و در آستانه ماه رمضان امسال چهار هزار و ۸۰۰ قلم کالا با تخفیف در فروشگاه های رفاه عرضه شده است.

وی گفت: در حال حاضر بیشتر محصولاتی که در فروشگاه های رفاه در سراسر کشور عرضه می شود تولید داخل است و سه هزار تولیدکننده داخلی در لیست خرید فروشگاه های رفاه قرار دارند.

مدیرعامل شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه کشور یادآور شد: علاوه برنظارت های سازمان های مسئول و متولی، سیستم نظارت درون سازمانی و کنترل کیفیت محصولات خریداری شده برای عرضه به مردم در فروشگاه های رفاه فعال است که به طور مستمر فرآیندها را بررسی می کند.

گل زاده تصریح کرد: برای به روز رسانی هر شعبه از فروشگاه های رفاه در سطح کشور و تاسیس فروشگاه های نسل جدید، به طور میانگین بین یک تا پنج میلیارد تومان هزینه شده است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر در فروشگاه های رفاه سراسر کشور مشغول به کار هستند و برای بیش از شش هزار نفر نیز به طور غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه کشور گفت: در راستای گسترش فعالیت ها، در حال پیگیری و رایزنی برای افتتاح فروشگاه های رفاه در کشورهای همجوار از جمله کشورهای شمال ایران (CIS) هستیم.

کد خبر 3678132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha