۱۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۵۲

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان قروه خبر داد:

پیش بینی برداشت ۱۵۵ هزار تن گندم از مزارع شهرستان قروه

پیش بینی برداشت ۱۵۵ هزار تن گندم از مزارع شهرستان قروه

قروه- رئیس جهاد کشاورزی شهرستان قروه با اشاره به افزایش تولید گندم از پیش بینی برداشت ۱۵۵ هزار تن گندم در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر خلیل فعله گری صبح امروز سه شنبه در جلسه کمیته خرید گندم شهرستان قروه اظهار داشت: در سال گذشته سطح زیر کشت گندم ۱۲ هزار و ۴۰۰ هکتار آبی و ۶۸ هزار هکتار دیم با تولید ۹۳ هزار تن بود که این مقدار تولید باتوجه به سرمازدگی محصول به ۷۸ هزارتن خرید رسید.

به گفته وی در سال جاری باتوجه به بارش ۳۶۴ میلی متری باران پیش بینی می شود تولید گندم به ۱۵۵ هزار تن با خرید ۱۴۰ هزار تن برسد.  

فعله گری  با بیان اینکه بیش از ۱۳۰ هزار تن ظرفیت ذخیره سازی در شهرستان وجود دارد، افزود: دو باب سیلو با ظرفیت ۹۰ هزار تن و ۱۲ مرکز خرید مربوط به سازمان تعاون تا ظرفیت ۲۵ هزار تن توان خرید و ذخیره سازی گندم را خواهند داشت.

وی از مقدمات حفظ محصول از آفات و امراض خبر داد و عنوان کرد: در مرحله اول مبارزه با سن غله ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار پاکسازی و در علف های هرز نیز ۳۵ هزار هکتار چیده شده است که بیشترین آمار مبارزه در استان می باشد.

فعله گری از افزایش تولید گندم در سال جاری خبر داد و یادآور شد: باتوجه به اینکه ۹۰ هزار تن ظرفیت ذخیره سازی سیلو می باشد که از این مقدار در حال حاضر ۵۰  هزار تن آن ذخیره شده که نیاز است تخلیه این مقدار گندم به موقع صورت گیرد تا هنگام خرید با مشکل مواجه نشویم.

وی بر تحویل به موقع وجه گندم به کشاورز، حمل و نقل استاندارد و تخلیه به موقع سیلوها تأکید داشت.

راه اندازی سامانه ثبت بهره برداران

 در ادامه این نشست مدیر تنظیم بازار و نهادهای کشاورزی کردستان از راه اندازی سامانه ثبت بهره برداران خبر داد و گفت: در راستای شناسایی بهره برداران و تولید کنندگان بخش کشاورزی علی الخصوص جو، ذرت و کلزا سامانه ای تهیه و در اختیار کلیه مراکز جهاد کشاورزی جهت شناسایی افراد تولید کننده قرار داده شده است که براساس سطح و میزان برداشت از اراضی اطلاعات ثبت می شود.

به گفته شهریار حنیفی این مهم برای جلوگیری از حضور دلالان هنگام خرید گندم بسیار اهمیت دارد.

وی همچنین از پایلوت شدن استان کردستان در کنار دو استان تهران و قزوین جهت سپرده کالایی خبر داد و افزود: سپرده کالایی یعنی رسیدی که در مراکز خرید تحویل کشاورز داده می شود به عنوان اوراق بهادار در هر زمینه ای بتواند از آن استفاده کند.

حنیفی دو محصول جو و ذرت را در بورس با هدف اینکه تولید کننده به میزان هزینه ای که کرده دست یابد دانست و بیان کرد: در این امر ظرف ۷۲ ساعت پول تحویل تولید کننده داده می شود که مابه التفاوت ان نیز ظرف دو هفته پرداخت خواهد شد.

کد خبر 3679612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha