به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، رئيس سازمان عقيدتي سياسي ناجا طي نشستي با خبرنگاران افزود: يكي از وظايف اصلي و اساسي ناجا صيانت از ارزش هاي متعالي انساني ، اسلامي ، اخلاقي و فرهنگي كشور است و براساس قانون ناجا اجازه دارد با هر آنچه كه با اين ارزش ها سازگاري ندارد برخورد كرده و نظم و انضباط اجتماعي را حفظ كند.
حجت الاسلام محمد علي رحماني اضافه كرد: ماهواره تكنولوژي مناسبي براي اطلاع ازوقايع جهان است ولي متاسفانه بخشي از برنامه ها و توليدات اين وسيله ، با اخلاق اجتماعي و فرهنگ ملي و ديني ما ناسازگاري دارد و متاسفانه قابل كنترل نيز نيست به طوري كه اين برنامه ها نه تنها ناهنجاري فردي را به همراه دارد بلكه براي ملتي هنجار شكن محسوب مي شود.
رئيس سازمان عقيدتي - سياسي ناجا ادامه داد: برنامه هاي نامناسب ماهواره اي بر روي افراد ضعيف و كساني كه قدرت كنترل اعمال و رفتار خود را ندارند تاثيرات منفي برجا گذاشته و موجب رشد نا امني در جامعه مي شود و در چنين شرايطي ضررهاي حاصله بيشتر از فوايد داشتن ماهواره است.
وي اشاره كرد: برخي شكايت ها كه توسط نيروي انتظامي واصل مي شود كاملا ارتباط مستقيم با استفاده از تجهيزات ماهواره اي دارد به طوري كه در مواردي حوادث ناگواري در كانون خانواده كه محارم يكديگر هستند مشاهده شده است.
رحماني تاكيد كرد: ناجا در زمينه كاهش جرائم ، تخلفات و ناهنجاري ها مسئوليت دارد و از سوي ديگر استفاده از تجهيزات ماهواره اي از ابتدا ممنوع بوده و مجلس به دنبال آن است كه امكان استفاده به صورت محدود و قانونمند را فراهم كند.
وي در بخش ديگري از اين نشست با مثبت ارزيابي كردن طرح ارشادي مقابله با بدحجابي توسط ناجا ، گفت: اين اقدام تاثيرات مثبت زيادي در جامعه داشت و معتقديم كه بايد پليس ويژه اي براي ارشاد افراد بدحجاب اعم از مردان و زنان ايجاد شود.
رئيس سازمان عقيدتي سياسي ناجا همچنين تصريح كرد: بنده معتقدم معضل مردان ولگرد و مزاحم بيشتر از زنان خياباني است و به اين مسئله بايد بيشتر توجه شود.
نظر شما