دكتر "فاتح" - رئيس مركز كارآفريني دانشگاه صنعتي شريف در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر با بيان اين مطلب افزود: تفاهم نامه شهرداري با مراكز كارآفريني در 3 حوزه آموزشي، پژوهشي و مشاوره كارآفريني است كه در حوزه آموزشي مباحثي چون آموزش مفاهيم كارآفريني، مسائل حقوقي، فناوري هاي جديد و مقولات فني و حرفه اي مطرح مي شود.
وي اضافه كرد: حوزه پژوهش اموري مانند بررسي اشتغال منطقه، شناسايي توانمندي هاي مناطق، بررسي چگونگي جلب مشاركت بخش خصوصي و راهكارهاي جايگزيني نيروي كار ايراني به جاي خارجي را در بر مي گيرد.
رئيس مركز كارآفريني دانشگاه صنعتي شريف در توصيف مشاوره كارآفريني گفت: تفاهم نامه شهرداري تهران با مراكز كارآفريني دانشگاه ها در راستاي روشن شدن افق هاي پيش روي شهر جهت بحث كارآفريني و مشاركت دانشگاه در سياستگذاري ها و تصميم سازي ها است تا تجربياتي كه در مراكز رشد و كارآفريني دانشگاه ها وجود دارد منتقل شود.
وي با يادآوري تفاهم نامه دانشگاه صنعتي شريف با بانك ملت اظهار داشت: فعاليت دانشگاه صنعتي شريف در راستاي ارائه ملموس خدمات دانشگاه به جامعه به عنوان يك كار تحولزا با بانك ملت شروع شده است. بانك ملت از منظر يك بنگاه كلان اقتصادي خود را از نهاد صرف مالي به نهادي مالي و اجتماعي تبديل كرده است و با ديد يك سرمايه گذاري استراتژيك و نگاه بلند مدت به سرمايه گذاري تعامل با مركز كارآفريني دانشگاه صنعتي شريف را پذيرفته است.
"فاتح" افزود: بانك ها و كليه دستگاه هايي كه به نوعي خود را به طور جدي وارد بحث كارآفريني مي كنند خود را در مسير تحقق اقتصاد مبتني بر دانايي سهيم كرده است لذا سران مملكت و مجلس بايد منابع و اعتبارات بيشتري براي بحث كارآفريني لحاظ كنند.
نظر شما