به گزارش خبرنگار مهر، عزیز حسنی عصر سه شنبه در جلسه روند راه اندازی این موزه با بیان اینکه هفتم تیرماه سالروز بمباران شیمیایی سردشت است افزود: شهرستان سردشت خط مقدم هشت سال جنگ تحمیلی علیه کشورمان بوده که مورد اصابت بمباران شیمیایی قرار گرفت و شهیدان و جانبازان زیادی تقدیم انقلاب کرد و با این اوصاف پتاسیل های بالقوه ای برای ایجاد موزه صلح دارد.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح در جذب گردشگر نیز بسیار مفید خواهد بود خاطر نشان کرد: از این طرح به عنوان یکی از پرژه های اولویت دار فرهنگی شهرستان حمایت می کنیم و هر آنچه را که در توان داریم برای اجرایی شدن آن انجام خواهیم داد.
فرماندار سردشت ادامه داد: به مناسبت سالگرد بمباران شیمیایی سردشت، انجمن گفتمان شرق طرح تأسیس موزه صلح این شهرستان را به منظور ثبت جهانی این فاجعه انسانی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: تأسیس موزه صلح در سردشت باتوجه به جایگاه سازمانهای مردم نهاد در فرهنگسازی و روشنگری اذهان عمومی یک مطالبه مردمی تلقی میشود چرا که اگر انجمنها به درستی و در چارچوب مقررات فعالیت کنند میتوانند در افزایش سرمایههای اجتماعی از جمله اعتماد متقابل دولت و ملت تأثیر به سزایی داشته باشند.
حسنی عنوان کرد: سازمانهای مردم نهاد به عنوان حلقه ارتباطی دولت و ملت به شمار میروند و نگاه دولت یازدهم به سازمانهای مردم نهاد اعتماد محور است و از فعالیتهای قانونی آنها با تمام توان حمایت میکند.
وی افزود: وجود رخوت در ادارات متولی شهرستان سردشت در تسهیل سازی فرایند تشکیل NGO ها و ترغیب جوانان یک واقعیت است که باید از ان جلوگیری کرد و این مشکل را برطرف ساخت.
فرماندار سردشت گفت: امید میرود با ایجاد بسترهای مناسب برای تشکیل سازمانهای مردمنهاد و شتاب بخشی به فعالیت آنها زمینه مشارکت همگان را در برنامههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و غیره فراهم کرد.
شهرستان سردشت در هفتم تیرماه سال ۶۶ در اوج جنگ تحمیلی عراق علیه ایران مورد اصابت بمباران شیمیایی قرار گرفت در این فاجعه انسانی ۱۰۶ نفر بلافاصله جان باخته و هزاران انسان بی گناه امروز از عواقب این فاجعه انسانی در رنج و عذاب هستند.
نظر شما