به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مجد عصر سه شنبه در نخستین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی دامغان در سالجاری به میزبانی فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: چهار هزار و ۶۸۴ واحد صنفی زیر نظر اتاق اصناف دامغان فعالیت دارند و می طلبد در ماه مبارک رمضان بر نحوه عملکرد واحدهای توزیع کننده مواد غذایی نظارت و کنترل بیشتری صورت گیرد و مرکز بهداشت باید با به کارگیری بازرسان بهداشت محیط این نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
وی اضافه کرد: یکی از نکاتی که باید بیشتر از همه مدنظر قرار گیرد نحوه عرضه مواد غذایی سیار است زیرا این مهم در بحث سلامت مردم و بهداشت محیط تاثیر گذار است و مرکز بهداشت و اتاق اصناف باید نسبت به این مهم خصوصا در ایام ماه مبارک رمضان احتمام ویژه ای داشته باشند.
رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی دامغان با بیان اینکه نقش بازرسان به صورت محسوس و نامحسوس در نظارت و کنترل واحدهای صنفی باید بیش از گذشته تقویت شود، افزود: مردم باید در تمام این بازرسی ها نقش آفرین باشند و به شکایات مردمی با دقت رسیدگی شده و نتیجه آن به صورت ماهیانه گزارش و شود.
مجد با اشاره به فرارسیدن ایام تابستان و احتمال شیوع بیماری سالک در سطح دامغان اظهار داشت: شیو ع این بیماری نسبت به سال های گذشته با تلاش مرکز بهداشت کنترل شده است.
وی با یادآوری اینکه بیماری سالک فقط در حد روستاها شیوع پیدا کرده بود، تصریح کرد: تاکنون گزارشی از این بیماری در حوزه شهری دامغان گزارش نشده است.
فرماندار دامغان با اشاره به فعال بودن دوشنبه بازار دامغان و استقرار فروشندگان مواد غذایی و غیره در این بازار و افزایش رقبت مردم در خرید اجناس از این محل افزود: انتظار است مرکز بهداشت با همکاری شهرداری به عنوان متولی ایجاد دوشنبه بازار بر فروش اجناس به ویژه مواد غذایی و دستفروشان نظارت و کنترل بیشتری داشته باشند.
مجد بر نظارت بیشتر مسئولان شهرستان در راستای اجرایی شدن مصوبات جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد و افزود: فرمانداری بر این امر نظارت خواهد داشت.
نظر شما