محسن جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر، بابیان اینکه طرح اجرای شناسنامهدار کردن دارهای قالی در زنجان از مهرماه سال ۹۳ شروعشده است، افزود: از زمان اجرای این طرح تاکنون تعداد ۲۱ هزار دار قالی شناسنامهدار شده است.
مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: قالیبافان برای شناسنامهدار کردن قالی خود به اتحادیه فرش و قالیبافان مراجعه کنند و یک نسخه از شناسنامه قالی خود از طرف اتحادیه در اختیار تأمین اجتماعی قرار دهند.
جعفری تأکید کرد: هدف از شناسنامهدار کردن قالی فرشبافان این است که میزان بافت قالی فرش کنترل شود و در این دستورالعمل تعیینشده میزان بافت مشخصشده است.
وی از تشدید نظارت بر دار قالیها در استان زنجان خبر داد و گفت: این طرح از ۳۱ مردادماه سال ۹۳ شروعشده و هدف از اجرای آن این است که افرادی که از بیمه تأمین اجتماعی قالیبافان سوءاستفاده میکنند شناسایی و افرادی که ذیحق هستند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند.
مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: نظارت و بازرسی از دار قالیها در زنجان تداوم دارد و اداره فرش سازمان صنعت، معدن بر ساماندهی فعالان حوزه فرش تأکید دارد.
جعفری تصریح کرد: از آغاز اجرای طرح شناسنامهدار کردن دارهای قالی تاکنون بیش از ۹۴.۵ درصد شناسنامهدار شده است.
وی با اشاره به اینکه بیمهشدگان قالیباف در استان زنجان به ۱۴ هزار و ۵۰۰ هزار نفر رسیدند، گفت: پیشازاین ۲۱ هزار قالیباف در استان بیمه بودند.
مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان از اعطای وام به قالیبافان خبر داد و گفت: در حال حاضر قالیبافان واجد شرایط برای دریافت وام به بانکهای عامل معرفی میشوند.
جعفری تصریح کرد: این سازمان برای فرشبافان زنجانی وام چهار تا ۱۰ میلیون تومانی پرداخت میکند.
وی با اشاره به اینکه ارائه تسهیلات بانکی به فرشبافان بر اساس شرایط خاصی است تأکید کرد: اعطای تسهیلات به زنان سرپرست خانوار که فرشباف بوده و بیمه هستند ۱۰ میلیون تومان، فرشبافان مرد هم که سرپرست خانوار هستند ۱۰ میلیون تومان و برای دختران مجرد فرشباف که بالای ۳۰ سال دارند و خودسرپرست هستند ۴ الی ۷ میلیون تومان تسهیلات پرداخت میشود.
نظر شما