غلامرضا شكوهی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره حضور در محضر استاد سبزواری و بهرهمندی از فضائل وی، اظهار كرد: بنده استاد سبزواری را از پيش ازانقلاب میشناختم و در محضر اين استاد بزرگ شاگردی كردهام.
وی ادامه داد: در زمان جنگ تحميلی، استاد سبزواری به همراه چند تن از شاعران مشهور ديگر، صبحهای جمعه در انجمن استاد فرخ حضور داشتند و بنده در آنجا توانستم بيشتر با شخصيت اين شاعر انقلابی آشنا شوم.
اين شاعر آيينی مشهدی با اشاره به فعاليت مرحوم حميد سبزواری در زمينه اشعار انقلابی گفت: استاد سبزواری پس از انقلاب، بارزترين سرودهها را در زمينه پيشبرد اهداف انقلاب داشت و قصيدههای وی درباره سپاه و بسيج و تشويق مردم برای مبارزه عليه صدام، از شهرت زيادی برخوردار است.
شكوهی خاطرنشان كرد: حميد سبزواری قصيدههای معروفی درباره دفاع از مملكت و مبارزه با صدام دارد و در واقع، روح انقلابی در تمام اشعار استاد مشهود است.
وی با بيان اينكه بيشترين سرودهایی كه در روزهای آغازين انقلاب توسط خوانندگان اجرا میشد، از اشعار مرحوم سبزواري بود، اظهار كرد: ايشان برخی از اين اشعار انقلابی را حتی يك شبه میسرودند و برای گسترش انقلاب، در اختيار خوانندگان قرار میدادند.
شاعر پيشكسوت مشهدی، سكوت و متفكر بودن را يكی از مهمترين ويژگیهای شخصيتی مرحوم سبزواری عنوان كرد و افزود: استاد سبزواری در بيشتر موارد، سكوت كرده و سر در جيب تفكر فرو میبرد.
نظر شما