به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونسی ظهر شنبه در جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان بر لزوم گسترش طرحهای بیمه سلامت استان برای حمایت از بانوان و خانواده تأکید کرد و با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت پارک علم و فناوری استان برای حمایت از بانوان درزمینهٔ تولید، عرضه و... محصولات و خدمات، بیان داشت: تصمیم سازی در دولت تدبیر و امید بر اساس خرد و کار کارشناسی صورت میپذیرد و گامهای خوبی در زمان فعالیت دولت یازدهم برای برخورداری بانوان از خدمات در بخشهای مختلف برداشتهشده است.
یونسی، با اعلام اینکه صادرات محصولات دانشبنیان از ۱.۱۴ میلیون در سال ۹۲ به ۶.۴۹ میلیون دلار در سال ۹۴ افزایشیافته است، افزود: آمار شرکتهای صنعتی دانشبنیان در سال ۹۳، از ۳۶ به ۱۴۸ شرکت در سال ۹۴ افزایشیافته است که نشانگر رشد ۳.۱ درصدی است.
وی با اشاره به لزوم گسترش طرحهای بیمه سلامت استان برای حمایت از بانوان و خانواده، افزود: افزایش سهم بازار داروهای تولید داخل در ۲.۵ سال اخیر از ۶۲.۹ درصد به ۶۹.۷ درصد با رشد هفتدرصدی نیز مؤید عزم دولت در این زمینه و تقویت درونزایی اقتصادی است.
معاون استاندار، افزود: کاهش میانگین ارزبری واردات دارو از حدود هزار و ۲۶۵ میلیون دلار، طی سالهای ۹۱ و ۹۲ به حدود هزار و ۴۵ میلیون دلار، در سالهای ۹۳ و ۹۴ رسید که نشانگر برونگرایی اقتصاد کشور طی این مقطع است.
وی با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید، سهم درآمد خود از نفت را بهشدت کاهش داده است که مؤید رشد فعالیت اقتصادی است، خاطرنشان ساخت: افزایش سهم درآمدهای غیرنفتی در کل منابع دولت از ۵۷ درصد در ۹۲ به ۶۵ درصد در ۹۳ بر این امر تصریح دارد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار، به اقدامات صورت گرفته در جهت کاهش آمار طلاق در استان اشاره کرد و یادآور شد: آمار دوماهه نخست امسال نشانگر عدم رشد طلاق در مازندران است و این آمار در مقایسه با آمار مدت مشابه سال قبل، ۴.۶ درصد کاهش وقوع این پدیده در استان را نشان میدهد که از نتایج و دستاوردهای برنامهریزی در این حوزه است.
وی در ادامه سخنان خود در خصوص امکانات شرکت دانشبنیان برای فعالیت اقتصادی بانوان، با اشاره به اینکه جامعه شناخت درستی از ظرفیتها و مزایای در نظر گرفتهشده از سوی دولت برای این بخش ندارد، گفت: کاهش هزینهها، افزایش کیفیت و بازر و ... ازجملهٔ این مزیتهاست و باید سازوکاری برای تبیین این مسائل تدوین شود و دستاوردهای دانشبنیان بانوان در مناطق مختلف استان ارائه تا افکار عمومی در این خصوص آگاه شوند.
یونسی بر بهرهگیری از ظرفیت مجمع خیرین برای ترویج و توسعه فعالیتهای اقتصادی دانشبنیان و فرهنگسازی آن از سوی فرمانداریها تأکید کرد و اظهار داشت: از ابزارهای رسانهای برای تبیین و تشریح مزایای فعالیتهای دانشبنیان استفاده شود.
وی، بر احصا و انتشار نیازها و اولویتهای کاری حوزه فعالیتها دانشبنیان و تقویت روح کارآفرینی در جامعه تأکید کرد و افزود: از ظرفیت دانشگاهها، نخبگان و صاحبنظران در این راستا بهرهگیری درست شود.
نظر شما