۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۱

در خواست استاندار البرز از رئیس کل بانک مرکزی:

شعبه‌های بانکی در استان البرز افزایش یابد

شعبه‌های بانکی در استان البرز افزایش یابد

کرج - استاندار البرز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان از رئیس کل بانک مرکزی درخواست کرد شعبه های بانکی در البرز افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید طهائی عصر چهارشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان البرز که با حضور رئیس کل بانک مرکزی، مدیران عامل بانک های کشور، نماینده های مردم کرج در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه های اجرایی استان در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به مهاجر پذیر بودن استان تازه تأسیس البرز افزایش شعب بانکی و اختیارات مدیران در تصمیم گیری ها را اصلی ترین مطالبات از رئیس کل بانک مرکزی کشور اعلام کرد.

طهائی در ادامه ضمن تشریح شرایط ویژه استان تازه تأسیس البرز، گفت: شهرک های صنعتی و صنایع موجود در البرز به جهت موقعیت ویژه و همجواری با پایتخت از توسعه خوبی برخوردار هستند.

استاندار البرز ادامه داد: البرز با توجه به وسعت کوچک سرزمینی در تولید محصولات کشاورزی رتبه دوم و سوم کشوری را داراست و در فراوری محصولات نیز ۶۰ درصد نیاز استان درون خود استان تأمین می شود.

وی با اشاره به سیاست چابک سازی و تناقض آن با نیازهای در حال رشد استانی همانند البرز، تصریح کرد: البرز به جهت سیستم جدید اداری نیازمند توسعه بیشتر در تمامی بخش هاست که افزایش شعب بانکی از جمله آنها است.

استاندار البرز بیان کرد: افزایش اختیارات مدیران شعب بانک در استان ها یکی از انتظارات ما می باشد.

طهائی  همچنین با پایین دانستن اختیارات بانک های استان در مقایسه با سایر نقاط ادامه داد: سقف اختیارات مدیران بانک ها  ۴ میلیارد تومان است و نیاز استان به تسهیلات بیشتر یکی دیگر از مطالبات محسوب می شود.

وی به مشکل سرمایه گذاران خارجی نیز اشاره کرد و گفت: سرمایه گذار به محض وارد به کشور ارز را از بانک ها دریافت می کند این در حالی است که خواسته سرمایه گذاران خارجی دریافت ارز از صرافی ها است.

بخشودگی نرخ تسهیلات سود از محل پروژه های محیط زیستی به عنوان مشوق های صنایع پاک از دیگر مطالبات طرح شده از سوی استاندار البرز بود.

طهائی در پایان بیان کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید هفتگی با حضور در کارگاه ها و واحدهای تولیدی مستقیم با مشکلات صنایع آشنا شده است و در حال حاضر نقدینگی و همراهی بانک ها  اصلی ترین مسئله در رونق تولید داخلی محسوب می شود.

کد خبر 3687075

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha