به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی امروز پنج شنبه در نخستین کمیته حمایت از شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک علوم و فناوری استان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، گفت: تاثیرات ورود دانش به عرصه تولید و خدمات در طول سالیان اخیر به خوبی نمایان شده است.
وی با اشاره به اینکه شرکت های دانش بینان یکی از سیاست های اصلی اقتصاد مقاومتی است، عنوان کرد: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی هم بر تشکیل و حمایت دستگاه های اجرایی از شرکت های دانش بنیان تاکید کرده است.
وی شرکت های دانش بنیان را هم چون تیغه دولبه ای خواند که هم می توانند منجر به کاهش و هم افزایش اشتغال شوند.
استاندار کردستان بیان کرد: ذات ورود علم و فناوری به حوزه صنعت و کشاورزی این است که ماشین را در کارها جایگزین نیروی انسانی می کند و همین مسئله کاهش اشتغال را به دنبال دارد.
زاهدی عنوان کرد: برای جبران کاهش اشتغال ایجاد شده به دلیل مذکور باید تعداد شرکت ها و تنوع رشته های دانش بنیان را افزایش دهیم.
وی اظهارداشت: قطعا نمی توان به این دلیل که ورود علم و دانش به عرصه های تولید و خدمات باعث کاهش نیروی انسانی می شود آن را رها کنیم چراکه دنیا به این سمت و سو حرکت می کند و ما هم ناچار به استفاده و بهره مندی از فناوری و علم در کارها و برنامه های خود هستیم.
وی ادامه داد: بسیاری از فعالیت های دانش بینان هم چون حوزه های IT و ICT نیروی انسانی بیشتری را جذب می کنند.
استاندار کردستان افزود: حمایت دستگاه های اجرایی از شرکت های دانش بنیان نباید احساس بی رقیب بودن را در این شرکت های ایجاد کند چراکه این مسئله کاهش کیفیت کارها را موجب می شود.
زاهدی بیان کرد: پارک علم و فناوری استان باید اطلاعات تمامی شرکت های دانش بنیان و نوع خدمات آنها را بر روی سایت خود درج و همواره آنها را هم به روزکند.
در این جلسه مصوب شد که تمامی دستگاه های اجرایی کردستان که نیاز به کالا و خدمات شرکت های دانش بنیان دارند در صورت دارا بودن شرایط مناسب و مساوی اولویت را به خرید کالاها و خدمات از شرکت های دانش بینان مستقر در استان بدهند.
نظر شما