۳۰ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۳۵

رئیس اتاق سنندج:

گردشگری ظرفیت تبدیل به محور اصلی توسعه در کردستان را دارد

گردشگری ظرفیت تبدیل به محور اصلی توسعه در کردستان را دارد

سنندج – رئیس اتاق بازرگانی سنندج گفت: به دلیل توانمندی های ویژه، بخش گردشگری می تواند به محور اصلی توسعه کردستان تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید کمال حسینی شامگاه شنبه در نشست کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج که با موضوع همایش ملی کرفتو برگزار شد، اظهار داشت: گردشگری می تواند تاثیر گذاری فوق العاده ای بر روی اقتصاد استان داشته باشد، اگر یک برنامه استراتژیک در این حوزه وجود داشته باشد ما هم می توانیم در راستای حمایت و همکاری با آن فعالیت کنیم. گردشگری در بخش خصوصی به عنوان یک صادرات نامرئی قلمداد می گردد

وی ادامه داد: زمانی که یک گردشگر وارد منطقه ای می شود خیر و برکت را نیز با خود به همراه دارد. با حضور هر ۱۰ گردشگر یک فرصت شغلی برای مردم آن استان نیز فراهم می شود که قابل ارزش است.

رئیس اتاق سنندج گفت: کردستان در بحث گردشگری فرصت های مختلفی دارد که می تواند از آنها استفاده نماید، در دنیا با ایجاد بهانه های مختلف در حوزه گردشگری تلاش می کنند تا درآمدزایی کرده و گردشگران را جذب کنند و به اقتصاد آن جامعه خدمت کنند. یکی از این حوزه ها که بسیار حائز اهمیت بوده و ما نیز باید بر روی آن کار کنیم گردشگری مجازی بصورت سه بعدی  و اطلاع رسانی جاذبه های گردشگری از این طریق است.

حسینی بیان کرد: گردشگری حوزه بسیار گسترده ای است و بخش های بسیاری نیز در آن وجود دارد از جمله مهمترین اینها می توان به گردشگری سلامت، زمستانی، اکو توریسم، فضایی، مذهبی، فرهنگی، کشاورزی و تفریحی، الکترونیکی و کویر گردی اشاره کرد که در هر قسمت از ایران می توان توانمندی یکی از این حوزه ها را شاهد بود.

وی افزود: ما در تلاشیم تا بتوانیم از همفکری و همپوشانی فعالین اقتصادی کمیسیون ها در تعامل با دستگاه های دولتی بهره ببریم و با استفاده از آن رسالت خود را در جهت بهبود فضای کسب و کار انجام و نقش خود را به عنوان مشاور سه قوه ایفا کنیم.

محمد نجیب اداک رئیس کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصاد هنر اتاق سنندج در ابتدای این نشست ضمن تقدیر و تشکر از برگزاری همایش ملی کرفتو، ادامه این مسیر را گامی موثر در جهت معرفی پتانسیل های  ویژه گردشگری استان کردستان به جهانیان بیان کرد.

وی بیان کرد: در چند سال اخیر فعالین حوزه صنایع دستی در استان کردستان توانسته اند فعالیت موثری را از خود بروز دهند و در اربیل نیز شاهد فروش بسیار خوبی از محصولات آنها باشیم و این مهم نشان دهنده توانمندی و ظرفیت های کردستان در این بخش است .

وی افزود: صنایع دستی استان می تواند میراث نسل های پیشین کردستان را تا مدت ها زنده نگاه دارد و نام و آوازه هنر این خاک را به جهانیان معرفی کند ولی این مسئله ملزوم حمایت و تخصیص بودجه به هنرمندان این عرصه است.

کد خبر 3689401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha