افشین محمدی در گفتگو با مهر با بیان اینکه نیاز به خون و فرآوردههای خونی همیشگی است، گفت: در طول سال برنامهریزیهایی به منظور جلوگیری از کمبود خون و فرآوردههای خونی در استان همدان وجود دارد.
وی بااشاره به اینکه هرسال در ایام ماه رمضان و به ویژه شبهای قدر، مردم استان همدان با مراجعه به مراکز اهدای خون سعی در یاری همنوعان خود دارند که در این راستا امسال نیز با برنامهریزیهای انجام شده در دوشیفت صبح و شب، خونگیری از مراجعهکنندگان انجام شود، گفت: سال گذشته در طول ماه رمضان افزون بر ۳۳۰۰ واحد خون اهدا شد که از این تعداد ۷۸۰ واحد خون مربوط به شب های قدر بود.
مدیرکل انتقال خون استان همدان با بیان اینکه خوشبختانه فرهنگ اهدای خون نهادینه شده است، گفت: در راستای جلوگیری از ازدحام اهداکنندگان خون در شبهای قدر، طرحهای ویژهای اجرایی میشود.
وی بابیان اینکه ۹۵ درصد اهداکنندگان آقایان و ۵ درصد خانمها هستند، بیان داشت: متأسفانه میزان استقبال زنان از اهداء خون بسیار پایین است.
وی با اعلام اینکه تمرکز سازمان انتقال خون بر بهینه مصرف شدن خون و فرآوردههای خونی است، عنوان کرد: هزینه نگهداری هر واحد خون افزون بر ۱۲۰ هزار تومان است.
افشین محمدی مجموع نیاز سالانه استان همدان به خون و فرآوردههای خونی را بیش از ۱۰۰ هزار واحد عنوان کرد و گفت: بیماران تالاسمی، بیماران پیوندی، دیالیزی، بیماران مبتلا به سرطان خون و جراحیهای بزرگ مصرف کنندگان خونهای اهدایی را تشکیل میدهند.
مدیرکل انتقال استان همدان بابیان اینکه ۵۰ درصد اهداکنندگان استان همدان بهصورت مستمر خون اهدا میکنند، بیان کرد: ۲۵ درصد اهداکنندگان باسابقه و ۲۵ درصد برای اولین بار اهدا خون کردهاند.
نظر شما