عباس وفايي، هنرمند مجسمه ساز كه در دومين جشنواره مجسمه هاي شني به ارائه اثر پرداخته، به خبرنگار مهر گفت: "جشنواره مجسمه هاي شني نوپاست و با حمايت ارگان هاي مربوط برگزار شده است. اين جشنواره گرچه به لحاظ طيف شركت كننده گستردگي است، اما فعاليت هاي اجرايي آن دچار نواقصي است كه بايد در سال هاي آينده مرتفع شود. من در اين جشنواره يك شير شني ساخته ام كه در بخش اصلي مسابقه حضور دارد."
اين هنرمند كه سال هاست به فعاليت نقش برجسته روي مس مي پردازد، ادامه داد: "نقش برجسته روي مس به نوعي زيرمجموعه صنايع دستي و متريال اصلي آن مس است. در هنر نقش برجسته روي مس براي بهتر درآوردن كار مي توان مس را تا حدودي گود كرد، در حالي كه اين امكان در ساخت يك اثر شني وجود ندارد."
وفايي در پايان گفت: "در اروپا با استفاده از گاز دي اكسيد كربن و مواد ديگر ماسه ها را به ابعاد و اشكال مختلف درمي آورند. اما در دومين جشنواره مجسمه هاي شني به دليل نبود امكانات، بخش عمده انرژي هنرمندان صرف بيل زدن مي شود. اما در كنار اين سختي ها استقبال بازديدكنندگان همواره دلگرم كننده است. اگر قرار باشد اين جشنواره به شكل سالانه و متواتر برگزار شود مي توان با كاهش كميت در رشد و ارتقا كيفيت مطلوب آثار جشنواره كوشيد."
در دومين جشنواره مجسمه هاي شني 65 هنرمند از بابلسر، 30 هنرمند از ساري و بيش از 100 هنرمند از استان هاي مختلف اقصي نقاط كشور در بخش هاي جنبي و اصلي شركت كردند و به ارائه اثر پرداختند. مراسم اختتاميه دومين جشنواره مجسمه هاي شني روز گذشته سه شنبه 31 مردادماه در رامسر برگزار و فهرست منتخبان جشنواره اعلام شد.
نظر شما