۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۸:۱۵

پاسخ های شهردار زنجان شورایی‌ها را قانع نکرد

پاسخ های شهردار زنجان شورایی‌ها را قانع نکرد

زنجان- شهردار زنجان در جلسه علنی شورای اسلامی شهر زنجان پرسش های اعضای شورا را به گونه‌ای جواب داد که پاسخ های وی اعضای شورا را قانع نکرد.

به گزارش خبرنگار مهر، پاسخ های حبیب یگانه شهردار زنجان به پرسش عباس راشاد به عنوان یکی از اعضای شورای شهر زنجان در رابطه با وضعیت پروژه های عمرانی شهر به دلیل تفویض اختیارات بیشتر شهردار به مدیران پروژه‌ها طی ۱۵ روز گذشته و افزایش سرعت پروژه برای راشاد قانع کننده بود اما پاسخ هایش در خصوص عدم فروش واحدهای تجاری آماده در سبزه میدان و نیز اراضی تخصیصی به انجمن حمایت از خانواده های زندانیان قانع کننده نبود.

همچنین پاسخ های شهردار به پرسش های پریسا شعبانی در رابطه با وضعیت نامناسب آسفالت ریزی در معابر و نیز واگذاری تاکسی های ون، این بانوی شورایی را قانع نکرد.

عباس راشاد عضو شورای شهر زنجان و فرماندار سابق زنجان اشاره به وضعیت موجود در سه بلوک سبزه میدان کرد و گفت: یک هزار و ۵۶۸ متر از اراضی ضلع غربی سبزه میدان با مصوبه شورای سوم به انجمن حمایت از خانواده های زندانیان اختصاص یافته و در شرایط مبهمی قرار دارد.

وی بیان کرد: بهای اراضی مذکور بین هشت تا ۷۸ میلیارد تومان است و این در حالی است که هنوز سهم شهرداری به صورت شفاف از اجرای پروژه در این اراضی مشخص نیست و اگر شفاف سازی نشود خسارت به مردم وارد شود در قبال خداوند و مردم نمی‌توانیم پاسخگو باشیم.

بلاتکلیفی پروژه سبزه میدان و بلاتکلیفی سرمایه میلیاردی

این عضو شورای شهر با انتقاد از عملکرد شرکت کهندز در پروژه سبزه میدان و بلا تکلیفی دو ساله این پروژه ابراز کرد: سرمایه هزار میلیاردی شهر در این پروژه معطل مانده و به شهرداری خسارت وارد شد.

به گفته راشاد گرچه شهردار قرارداد شرکت کهندژ را فسخ کرده اما این معادل خلع ید این شرکت نیست.

این عضو شورای شهر به خاکبرداری های نابه جا در سبزه میدان اشاره و اظهار کرد: وقتی شهرداری اعتبار برای اجرای پروژه ندارد خاکبرداری این فضا را به فضایی مشابه سینما قدس تبدیل می‌کند و فقط هزینه های خاکبرداری و خاک آن برای ما به جا می‌ماند.

راشاد تصریح کرد: بارها تاکید کرده بودم شهرداری سبزه میدان را ساماندهی کند و وارد حاشیه نشود اما وارد حواشی شد.

فرماندار سابق زنجان همچنین با اشاره به انتشار اخبار مربوط به فیش های چند صد میلیونی مدیران گفت: از دولت تدبیر و امید انتظار می‌رود تدبیری بر ای شرایط موجود داشته باشد.

راشاد با بیان اینکه فیش های حقوق اعضای شورای شهر زنجان را رسانه ای می‌کنیم افزود: امیدواریم در استان زنجان نیز فیش مدیران، مسئولان قضایی، کارکنان دانشگاه‌ها و... رسانه ای شود و شفاف سازی صورت پذیرد.

وی با اشاره به جوسازی‌ها علیه شورای شهر زنجان مبنی بر اضافه دریافت، گفت: همان هایی که با انتشاراین اخبار خواب از چشمانشان پریده بود و به دریافتی شورا حساس بودند خودشان فیش های حقوقشان را رسانه ای کنند.

شهردار صورت مسئله را پا ک کرد

 پریسا شعبانی دیگر عضو شورای اسلامی شهر زنجان نیز که از پاسخ های شهردار قانع نشده بود گفت: خسارت های میلیاردی ناشی از آسفالت ریزی غیر اصولی را چه کسی پرداخت کرد؟

وی افزود: متاسفانه وقتی نقدی بر حوزه ای وارد می‌شود شهردار مدیر را برکنار می‌کند و صورت مساله را پاک می‌کند در حالیکه باید پرسید خسارات ناشی از قصور در شهرداری را چه کسی باید پرداخت کند؟

محمد محمدی دیگر عضو شورای شهر نیز با تایید سخنان شعبانی گفت: مشکل آسفالت هر سال در زنجان تکرار می‌شود و هیچ یک از معابر اصلی ما سالم نیستند.

راشاد در ادامه نیز با بیان اینکه نباید دنبال توجیه برای کم کاری‌ها بود افزود: هرسال بهار و تابستان آسفالت ریزی انجام می‌شود و به یک سال نرسیده تخریب می‌گردد بنابراین باید دنبال راهکار رفع مشکل بود که یکی تغییر تکنولوژی آسفالت ریزی است.

لزوم ساماندهی تاکسی های شهری

معصومه حمزه تبار دیگر عضو شورای شهر زنجان نیز در ادامه خواستار تعیین تکلیف مبالغ دریافتی از متقاضیان تاکسی و تاکسی ون شد و گفت: بخشی از مبلغ واگذاری تاکسی‌ها دریافت شده و مردم در بلا تکلیفی هستند.

این عضو شورای شهر زنجان تاکید کرد: باید مشخص شود مبالغ دریافتی کجا هزینه شده و واگذاری در چه مرحله است؟

وی بر ساماندهی تاکسی های شهری تاکید و ابراز کرد: مدت‌هاست از وعده اجرای طرح پرداخت الکترونیک کرایه می‌گذرد اما هنوز در این راستا اقدامی نشده است.

 حمزه تبار همچنین یادآور شد: سازمان اتوبوسرانی مدت‌هاست در پی ایجاد جایگاه سوخت برای درآمد زایی است اما شهردار پاسخی در این زمینه نداده است.

وی با اشاره به عملکرد سازمان سرمایه گذاری شهرداری زنجان گفت: انتظار می‌رود همه مراحل سرمایه گذاری در این سازمان عملی شود اما چنین نیست.

معطلی ۶ ماهه در صدور پروانه برای سرمایه گذاران

 به گفته حمزه تبار صدور پروانه مهم‌ترین بخش کار سرمایه گذاری است که با پاسکاری و دخالت مدیران و معاونان شهرداری بیش از ۶ ماه به طول می‌انجامد در حالیکه باید این مراحل در سازمان سرمایه گذاری انجام شود.

این عضو شورای شهر خواستار نظارت جدی بر عملکرد سازمان های تابعه شهرداری شد و گفت: این سازمان بدون نظارت دقیق و به صورت خودمختار اداره می‌شوند.

رئیس شورای شهر زنجان نیز بر تکمیل پروژه‌ها طبق زمان بندی تاکید و اظهار کرد: یک روز تاخیر در اجرای پروژه سیدالشهدا را نخواهیم پذیرفت.

سعید امیدی با اشاره به شرایط نامطلوب شهرک های جدید الاحداث گفت: باید روند تحویل این شهرک‌ها به شهرداری مشخص شود و تعاونی‌ها پس از رفع نواقص آن را به شهرداری تحویل دهند.

وی شهرک غرب و شهرک پونک را نمونه ای از شهرک های جدید دارای مشکلات فراوان برشمرد و افزود: باید هر چه سریع‌تر مشکلات مردم حل شود.

کد خبر 3692132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha