مهدی زماندار در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت:بر اساس ارزیابی های انجام شده، ۷۰ درصد از لوله ها و تجهیزات حوزه آب روستایی شهرستان ملارد دچار فرسودگی است.
مدیر آبفای روستایی شهرستان ملارد عنوان کرد:۳۵۰ کیلومتر خطوط انتقال و توزیع آب در این منطقه وجود دارد که این عدد و رقم بدون احتساب شبکه های فرعی موجود تحت عنوان انشعابات محاسبه شده است.
زماندار گفت:متأسفانه بخش قابل توجهی از هدر رفت آب در بسیاری از نقاط کشور از جمله این شهرستان به فرسودگی خطوط و تجهیزات معطوف می شود.
مدیر آبفای روستایی شهرستان ملارد عنوان کرد:اداره کل آبفای روستایی استان تهران با تدوین وطراحی برنامه ها و تدابیری ویژه در سه مقطع کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تلاش می کند با ارائه امکانات و اعتبارات لازم به اداره متبوع در این شهرستان، نوسازی و بهسازی تجهریزات و خطوط مستهلک را عملیاتی کند.
وی افزود:یکی از اصلی ترین اهداف ما در حوزه مهندسی مجدد در عرصه آبفای روستایی این شهرستان به بررسی، رصد و بهسازی چنین مواردی معطوف می شود.
زماندار گفت:تاکنون نیز بخشی از تجهیزات و خطوط انتقال فرسوده که امکان بهره وری از آن وجود نداشت، تعویض و نوسازی شده که این روند در آینده نیز استمرار خواهد داشت.
مدیر آبفای روستایی شهرستان ملارد عنوان کرد:تلاش می کنیم در سالی که از سوی رهبری معظم انقلاب به اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مزین شده، بهره وری حداکثری را از امکانات موجود در دستور کار قرار دهیم و حتی المقدور از هزینه های غیر ضروری اجتناب کنیم.
وی در خاتمه یادآور شد:مجموعه آبفای روستایی این شهرستان برای ارائه خدمات مطلوب به روستانشینان منطقه ملارد و صفادشت از هیچ اقدام سازنده ای دریغ نخواهد کرد و بدون تردید سعه صدر و همکاری ساکنان مناطق روستایی این خطه از غرب استان تهران در حصول موفقیت های هر چه بیشتر آبفای روستایی موثرخواهد بود.
نظر شما