به گزارش خبرنگار مهر، سیدحمید طهایی، صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استانداری در سالن شهدای دولت اظهار داشت: از مجموع ۳۱ مخاطرات و حوادث موجود زمینه ابتلای ۲۱ مخاطره و حادثه در استان البرز وجود دارد.
استاندار البرز با بیان اینکه در حوزه مقابله با حوادث، وظیفه سنگینی بر دوش دستگاه های دولتی محول شده است، افزود: باید مبحث مهم آموزش در حوزه مدیریت بحران ملی و عمومی شود.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته دو حادثه سیل، بهمن و آتش سوزی در سطح استان البرز به وقوع پیوست، خاطرنشان کرد: پیرو به وقوع پیوستن سیل سیجان مواردی نظیر ساخت و سازهای غیرمجاز، پل های غیر مجاز و ... شدت بروز سیل را افزایش داد.
استاندار البرز تصریح کرد: برگزاری دوره های آموزشی مدیریت بحران مسئله مهمی است که امیدواریم این مهم از مدیران کشوری به ترتیب به مدیران استانی و کشوری سرایت پیدا کند.
طهایی با تاکید به اینکه بخش عمده ای از استان البرز کوهستانی است و جاده های ملی و مهمی در این منطقه وجود دارد که بستر حضور گسترده مردم به البرز را فراهم می کند، گفت: تمامی این موارد سبب شده البرز محل بروز حوادث مختلف باشد.
وی با اشاره به وجود دو سد امیرکبیر و طالقان در استان البرز، بیان کرد: بسیاری از مردم ناآگاهانه در این دو سد شنا می کنند و غرق می شوند.
استاندار البرز بیان کرد: باید به این نکته اذعان داشت که استان البرز غریق نجات ندارد از این رو امیدواریم این مهم توسط مسئولان سد مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه آماد حوادث در محورهای مواصلاتی و جاده های استان البرز فوق توان کششی مسیرها است، گفت: امید است منابعی در اختیار استان قرار داده شود تا در مواقع بحران مورد استفاده واقع شود.
طهایی در پایان با اشاره به اینکه باید طرح جامع خطرپذیری استان البرز تدوین شود، بیان کرد: برنامه ویژه ای برای راه اندازی بیمارستان صحرایی داریم اما تاکنون مکان احداث جانمایی نشده است.
نظر شما