به گزارش خبرنگار مهر، احمد همتی صبح شنبه در دیدار با مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان به میزبانی این اداره کل، ضمن بیان اینکه با همکاری تمامی دست اندرکاران و پیگیری اجرای پیشنهادات ارائه شده در راستای ارتقای ایمنی، گامی بلند برای کاهش تصادفات و تفات جاده ای برخواهیم داشت، ابراز کرد: اجرای طرح های ارتقای ایمنی، برگزاری دوره های آموزشی بدو خدمت رانندگان حمل و نقل جاده ای و ... توسط اداره کل حمل و نقل و پایانه ها از برنامه ها و اقدامات سودمندی است که بایستی توجه ویژه ای به آن داشت.
وی همچنین از آموزش به مثابه راه نخست کاهش تلفات در راه ها یاد کرد و گفت: باید در مسیر امنیت هرچه بیشتر ناوگان حمل و نقل عمومی در سایه وحدت، همدلی و جامع نگری تلاش کرد تا بتوانیم شاهد بالا بردن سطوح خدمات در استان باشیم.
ارتقاء امنیت راه های استان سمنان در دستور کار
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان نیز در این دیدار، ضمن تشریح عملکرد این نهاد طی یکسال اخیر، گفت: ارتقاء سطح ايمني و برقراری تسهيلات امدادرسانی در شاخههای مختلف حمل و نقل، كاهش هزينهها، اقتصادی کردن فعاليتها، افزايش بهرهوری و ارتقاء كيفيت خدمات در بخش حمل و نقل از راهکارهای دست اندرکاران مقوله حمل و نقل در استان است.
داوود فهندژ سعدی، با بیان اینکه گسترش حمل و نقل چند وجهی و برقراری تناسب در حمل و نقل جادهای و استفاده از تجهيزات و ناوگان با فن آوری جديد در این بخش از اهداف كلی و راهبردهای كلان بخش حمل و نقل جادهای است، ابراز داشت: برگزاری نخستین سمپوزیوم ملی ارتقای ایمنی حمل و نقل جاده ای، برگزاری سالانه رزمایش روز بدون حوادث ترافيكی در استان و شناسايی و اولويت بندی نقاط پر حادثه در استان از جمله اقدامات مفید برای تحقق کاهش تلفات جاده ای است.
وی افزود: اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان همچنین اجرای طرح های ارتقا ایمنی برای اقشار مختلف جامعه، پيگيری توسعه و پشتيبانی ۴۱پايگاه امداد جاده ای و آموزش و فرهنگ سازی را در برنامه اقدامات اساسی خود برای کاهش تلفات رانندگی جاده ای دارد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان واژگونی ناشی از خستگی و خواب آلودگی را مهمترین معضل اساسی راه های کویری استان دانست و گفت: انجام اقدامات هوشمندانه مهندسی همراه با توجه به معماری، زیبا شناختی مسیر و مبلمان جاده ای می تواند راهکاری مفید در رفع این معضل باشد.
نظر شما