به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل خاتمی بعدازظهر شنبه در نشست مشترک هیئتمدیره انجمن صنایع غذایی خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران با مدیران گروه فراوردههای آردی بابیان آماری از وضعیت صنعت غذای استان گفت: از ابتدای صدور مجوزها تاکنون حدود ۵۱۶ واحد تولیدی، صنعتی غذایی و تبدیلی استان مجوز تولید دریافت کردند اما هماکنون تنها حدود ۱۶۰ واحد آنهم با ظرفیت پایین به فعالیت مشغول هستند.
خاتمی مقدم، فعال کردن کمیتهها و کارگروههای تخصصی را از اولویتهای کاری انجمن برشمرد و دفاع از حقوق قانونی اعضاء و پیگیری وظایف قانونی و عرفی را از اهداف انجمن اعلام کرد.
رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران از افزایش تعامل و همافزایی این تشکل با دستگاهها وادارات استان خبر داد و گفت: قدرت چانهزنی انجمن به میزان قابلتوجهی افزایشیافته و به خاطر فعالیتهای گسترده جزو، فعالترین تشکلهای تولیدی استان تبدیلشدهایم.
رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران تصریح کرد: نیازمند توان و قدرتمندی بالاتری جهت تأثیرگذاری و نفوذ بیشتر هستیم که این امر مستلزم همکاری افزونتر و مصممتر اعضاء است.
در ادامه اعضاء گروه تخصصی فراوردههای آردی با اشاره به اشباع بازار فراوردههای آردی از ادامه صدور مجوزها بهویژه محصولات کیک و کلوچه گلایه کردند. این اعضاء ثابت بودن قیمت در چندین سال متوالی، عدم امکان رقابت صنایع کوچک با صنایع بزرگ، نبود حمایت کافی دولت، فقدان گردش کافی نقدینگی، بازپرداختها و نبود سیستم و شبکه توزیع سالم و درنتیجه سوءاستفاده واسطهها را ازجمله مشکلات خود برشمردند.
آنان همچنین تأسیس تعاونی بهویژه برای خرید یکجا مواد اولیه، افزایش اطلاعرسانی انجمن به اعضاء و توجه بیشتر دانشگاه علوم پزشکی و حمایت صادراتی دولت از صنایع آردی را خواستار شدند.
نظر شما