به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی پزشکی قانونی مازندران، علی عباس تصریح کرد: شهرستانهای نوشهر با چهار مورد، محمودآباد و بابلسر هرکدام با دو مورد فوتی بیشترین و شهرهای نور، ساری، رامسر هرکدام یک مورد در آن به ثبت رسید.
عباسی بابیان اینکه همگی این غرقشدگان در خارج از طرح دریا شنا کرده بودند افزود: ۶۴ درصد از غرقشدگان غیربومی هستند. که به نظر میرسد اطلاعرسانی و فرهنگسازی در خصوص نحوه استفاده مطلوب و ایمن از دریا نیاز به عزم ملی در سراسر کشور دارد و تلاش مسئولین استانی بهتنهایی چارهساز نخواهد بود.
وی گفت: بررسیها نشان میدهد بیشتر غرقشدگان در سنین ۳۱ تا ۴۰ سال با چهار مورد هستند و بعدازآن ۲۱ تا ۳۰ سال با ۳ مورد و ۱۱ تا ۲۰ با دو مورد و ۴۱ تا ۶۰ سال دو غرقی در رتبههای بعدی قرار دارند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: هرساله با فرارسیدن فصل گرما هموطنان بسیاری جهت گردشگری و استراحت در دامنه کوه و استفاده از ساحل در یا به مازندران سفر میکنند که برخی از آنها بازگشتی خوش ندارند. شنا در خارج از طرحهای در یا بدون در نظر گرفتن عمق و وسعت آن، عدم آشنایی با فن شنا، عدم آگاهی از تفاوت شنا از دریا و استخر و ... را از دلایل بروز حادثه برای گردشگران دانست.
این مقام اجرایی استان خاطرنشان کرد: در محلهای شناوری و استخرها توجه به تابلوهای هشداردهنده به میزان قابلتوجهی از بروز حادثه جلوگیری میکند، یکی از عوامل خطر در استخرها و دریا شیرجه در قسمت کمعمق است که موجب برخورد سر به کف، ضربهمغزی و آسیبهای نخاعی میشود.
عباسی افزود: فراموش نکنیم با یادگیری فن شنا و رعایت موارد ایمنی در محلهای شناوری می توان از بروز حوادث آبی جلوگیری کرد و اگر قصد شنا در دریا رادارید حتماً در محلهای مشخصشده شنا کنید که به طرح سالمسازی معروف هستند چون در آن محلها ناجی حضور دارد و با اطمینان بیشتر میتوانید شنا کنید.
حدود ۱۰۰ طرح سالمسازی دریا در نوار ساحلی مازندران دایر شده است.
نظر شما