به گزارش خبرنگار مهر، در ابتداي اين مراسم محمدعلي بياباني هنرمند معمار و از شاگردان استاد شعرباف با اشاره به صفات شايسته وي گفت: "خصوصيات استاد شعرباف به عنوان يك معمار سنتي وي را از سايرين متمايز مي كند. يكي از اين خصوصيات سخاوت وي در طي سال هاي تدريس بوده است."
وي در ادامه افزود: "معماري سنتي همواره به دليل پيچيدگي كار نزد بزرگان اين فن مكتوم مي مانده و هيچ معماري رموز اين فن را به شاگردان خود نمي آموخته است. به همين دليل ما از دوران صفويه به بعد نتوانستيم پيشرفتي در زمينه معماي سنتي حاصل كنيم، اما استاد شعرباف با سخاوت و بزرگواري اين اطلاعات را در اختيار شاگردان خود قرار داد. همچنين تواضعي كه او در تدريس و فعاليت هنري به كار مي گرفت، همواره طيف علاقمندانش را افزايش مي داد."
مهندس مهدي مكي نژاد ديگر شاگرد استاد شعرباف نيز در اين مراسم تصريح كرد: "بر كتاب استاد اصغر شعرباف نمي توان كوچكترين حاشيه و توضيحي نوشت و كتابي كه اين استاد معماري در باب معماري سنتي ايران منتشر كرده از ارزشمندترين كتاب هاست."
كاظم پور، شاگرد استاد شعرباف كه در اين مراسم حضور داشت، درباره ابعاد شخصيتي وي گفت: "داشتن پشتكار از جمله ويژگي هاي بارزي بود كه اين استاد معماري توانست آن را در معماري سنتي دخيل كند. خيلي ها تصور مي كنند شعرباف تنها در زمينه مرمت مهارت داشت، در حالي كه فعاليت هاي اجرايي وي دامنه گسترده تري در معماري سنتي داشت."
بعد از سخنراني شاگردان استاد شعرباف، استاد بهشتي، مهندس مكي نژاد، دكتر بهمن نامور مطلق و مدير انتشارات فرهنگستان هنر به اتفاق هديه اي به رسم يادبود به اين استاد معماري سنتي تقديم كردند. در ادامه مراسم يكي از شاگردان استاد شعرباف دكلمه اي در مدح صفات پسنديده اين مدرس قرائت كرد و بعد از آن هم فيلمي درباره زندگي استاد نمايش داده شد.
نظر شما