حسن طاهر احمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه طی دو سال گذشته بدهی دانشگاه علوم پزشکی اراک در مورد معوقات پرسنل ۱۸ ماه بوده است، افزود: در حال حاضر این مدت به شش ماه کاهش یافته و این در حالی است که در برخی استان ها معوقات پرسنل و کادر فنی بیش از یک سال است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک کل بدهی این دانشگاه به پرسنل درمانی استان، کادر فنی و دیگر بدهی ها را ۱۳۰میلیارد تومان اعلام کرد.
طاهراحمدی در مورد ساختمان جدید بیمارستان ولیعصر(عج) اراک، با اشاره به اینکه به زودی اسکلت بندی طبقه سیزدهم بیمارستان به اتمام رسیده و کار ساخت و ساز فاز دوم آغاز می شود، تصریح کرد: وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، قول داده که امسال ۳۰میلیارد تومان برای ادامه کار ساختمان این بیمارستان تخصیص داده شود، مشروط بر اینکه خوابگاه حضرت معصومه(س) دانشگاه علوم پزشکی واقع در اراک، فروخته شود.
۶۰میلیاردتومان بودجه طی سال جاری برای بیمارستان ولیعصر(عج) نیاز است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: کارهای قانونی فروش این خوابگاه در حال پیگیری است و در صورتی که خوابگاه فروخته شود و بتوانیم ۳۰میلیارد تومان از این طریق جذب بودجه کنیم، به انضمام ۳۰میلیارد تومانی که از سوی وزارت بهداشت تخصیص خواهد یافت، بیش از ۷۰درصد کار احداث بیمارستان ولیعصر(عج) اراک تا پایان امسال انجام خواهد شد.
طاهر احمدی در مورد بیمارستان یک هزار تختخوابی اراک نیز گفت: برای تامین بودجه احداث این بیمارستان تاکنون اعتباری تعریف نشده و با توجه به اینکه اعتبارات این طرح ملی است استاندار مرکزی و مجمع نمایندگان استان باید موضوع تخصیص ردیف اعتباری به این طرح را پیگیری کنند و دانشگاه علوم پزشکی نیز موضوع را از طریق وزارت بهداشت پیگیر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: اگر در مدت تعیین شده نسبت به آغاز احداث این بیمارستان اقدام نشود این موقعیت را از دست خواهیم داد.
اجرای طرح شناسایی سهم آلاینده های اراک نیازمند تخصیص اعتبار
طاهر احمدی همچنین در مورد کار تحقیقاتی این دانشگاه، پیرامون شناسایی سهم آلایندگی صنایع مختلف در آلودگی اراک که در دستورکار دانشگاه علوم پزشکی اراک قرار دارد گفت: برای اجرای این طرح تحقیقاتی به عنوان یک طرح تحقیقاتی ملی در صورت تصویب بودجه، اجرایی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان داشت: بیش از یکصد استاد و متخصص برای اجرای این طرح پیش بینی شده و حدود یازده نفر از این اساتید از دانشگاه های معتبر کشور هستند.
طاهر احمدی ابراز امیدواری کرد بودجه این طرح با پیگیری های استاندار مرکزی از طریق شرکت هایی که آلایندگی دارند و یا از استانداری تامین شود تا هر چه زودتر کار اجرایی این طرح تحقیقاتی آغاز شود.
نظر شما