به گزارش خبرنگار مهر، محمد بیرانوندی ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاحیه دفتر کانون کارآفرینان لرستان رونق اقتصادی و تلاش برای رفع معضل بیکاری را مهمترین موضوع نشست های مشترک دولت و مجلس دانست و اظهار داشت: با توجه به اینکه لرستان صدرنشین جدول بیکاری در کشور بوده باید اقدامات ویژه ای برای رفع این معضل انجام شود.
وی با بیان اینکه درد بیکاری جوانان لرستانی در واقع یک نوع بحران است، افزود: بیکاری در استان از حد معمول گذشته لذا باید از آن به عنوان بحران یاد کرد و نسخه ای ویژه برای آن پیچید.
نماینده مردم خرم آباد و دوره چگنی در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: مشکلاتی که بیکاری برای استان ایجاد کرده از بحران هایی همچون جنگ، سیل و زلزله کمتر نیست لذا برای برون رفت از این بحران باید توسط مدیران استان به عنوان فرماندهان بحران برنامه ویژه ای اتخاذ کرد.
بیرانوندی در بخش دیگری از صحبت های خود جسارت، خلاقیت و شهامت را از ویژگی های کارآفرینان دانست و گفت: برای عبور از بحران بیکاری استان به ظرفیت کارآفرینان نیز نیاز است زیرا این افراد علاقه خاصی به استان خود داشته و باید بابت این علاقه مندی هزینه پرداخت کنند.
وی حضور جوانان لرستان را به عنوان برگ برنده ای برای جبران کاستی های استان دانست و گفت: وظیفه واجب مسئولین نیز این بوده که کمک کنند تا از بحران بیکاری خارج شویم.
نماینده مردم خرم آباد و دوره چگنی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ واحد تولیدی معطل در استان وجود دارد، بیان داشت: درست است که می گوییم حق استان را آنطور که باید نداده اند اما باید حواسمان هم باشد که آنقدرها هم کم به استان داده نشده است بلکه این ما بوده ایم که اعتبارات داده شده را به تولید تبدیل نکرده بلکه آن ها را به بیکاری تبدیل کرده ایم.
بیرانوندی با اشاره به اینکه ما در برابر جوانان احساس شرم می کنیم، افزود: دولتمردان باید واحدهای تعطیل شده استان را تعیین تکلیف کنند زیرا واحدی که ۱۰ سال تکلیف آن مشخص نشود ۲۰ سال دیگر نیز همانطور بلاتکلیف می ماند لذا دولتمردان باید بصورت اورژانسی مجموعه هایی را مشخص و تعیین تکلیف کنند.
نظر شما