خبرگزاری مهر، استانها – هادی فتحی: حج از جمله سفرهایی است که برای تمامی مسلمانان جهان و ایران جایگاه بسیار والایی دارد و آرزوی همگان است که خود را به خانه خدا برسانند اما شاید در خانواده شاکری هیچکس فکر نمی کرد که برآورده شدن این آرزو به معنی سفر آخر پدر باشد.
محل تجمع قبل از حرکت زائرین خانه خدا، مقابل حرم مطهر حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) مشخص شده که خانواده شاکری در زمان مشخص پدر خود را به محل می رسانند و آخرین صحبت ها و التماس دعاها را با پدر خود در میان می گذارند، اشکهای مادر خانواده روان می شود، اشک شوق برای سفردلبرجانان که قرار است پس از چند دهه زندگی به خانه خدا مشرف شود.
مادر خانواده دعای سفر می خواند و به همراه زندگی خود که امروز قرار است به تنهایی مسافر خانه خدا شود قول می دهد که تا زمان بازگشت مراقب خانه و آشیانه خود باشد.
در این میان هیچکس نمی داند که این نگاه هایی که در هم گره می خورد آخرین نوازش ها و بوسه های پدر در صورت فرزندان خود است.
پدر راهی می شود و مادر و همسر در تدارک برنامه ریزی برای زمان بازگشت حاجی هستند که به ناگهان همه چیز تغییر می کند و آشیانه خانواده شاکری از هم می پاشد.
چراکه حادثه منا، «غلامرضا شاکری» نیز به همراه دیگر زائرین و در مقابل نگاه های شرطه های عربستانی به شهادت می رسد.
شهدا را فراموش نخواهیم کرد
مسئول بسیج رسانه فارس در دیدار اعضای تحریریه خبرگزاری مهر، با خانواده شهید شاکری، گفت:هدف از برگزاری این دیدارها روحیه گرفتن و دلگرمی برای خودمان است.
میلاد امیری نژاد تاکید کرد: عزیزان ما در کنار خانه خدا پرپر شدند و رسانه های دیگر کشورها سکوت کردند در حالیکه اگر این اتفاق برای یک شهروند عادی یکی از کشورهای غربی روی داده بود شاهد بودیم که چگونه همگان داد از حقوق بشر می زنند.
وی تصریح کرد: اما امروز وظیفه ما است که روحیه خود را از خانواده های شهدا بگیریم و برای این مهم باید بیش از گذشته در کنار این خانواده ها قرار بگیریم.
مسئول بسیج رسانه فارس ادامه داد: رفتارها و حملات دشمنان در تمامی جهات وجود دارد و در این میان رسانه های ما باید با داشتن ابزاری اندک در مقابل این هجوم ایستادگی کنند.
امیری نژاد یادآور شد: دیدار با خانواده های شهدا همواره در برنامه های ما قرار دارد اما اخیرا رسانه ها درخواست حضور در کنار خانواده شهدای منا را داشتند که این مهم امروز محقق شده است.
وی افزود: شهدای مظلوم منا هیچگاه فراموش نمی شوند به همین دلیل باید اتحاد و همدلی در میان خودمان وجود داشته باشد تا بتوانیم در مقابل کم کاری کشورهای دیگر دستی پر داشته باشیم.
قرآن کریم آخرین عیدی پدر به فرزند بود
اما فرزند کوچک خانواده شاکری با اشاره به اینکه خانه ما قبل از سفر پدر به حج مانند منزلی بود که یک فرد کنکوری در آن زندگی می کند، گفت: پدر از چند ماه قبل از سفر به حج ساعات بسیار زیادی را به خواندن و رونوشت برداشتن از قرآن کریم اختصاص داده بود، به گونه ای که هرکس وارد می شد به فکر یک دانش آموز آماده برای کنکور می افتاد.
وی تصریح کرد: زمانیکه پای سفره هفت سین برای تحویل سال نشسته بودیم و در انتظار گرفتن مبلغی پول به عنوان عیدی از پدر بودیم این شهید یک قرآن به ما هدیه کرد و گفت که حتی اگر نمی توانید به درستی و کامل آن را قرائت کنیم، ترجمه آن را بخوانید.
شهید شاکری همواره به عنوان یک استاد در کنار دیگران حضور داشت
مادر خانواده که سعی می کند اشکهای آرام خود را در میان دستان مخفی کند نیز از خوبی های همسر می گوید که همواره یک معلم و استاد بوده که راه را به دیگران نشان داده است.
همسر شهید شاکری تاکید کرد: این شهید فردی خوش اخلاق و مذهبی بود که با اینکه می توانست چندین سال پیش به سفر حج برود اما این کار را نکرد زیرا خود را برای این سفر آماده نمی دید.
روی دل پا گذاشتیم تا پدر در جوار خانه خدا بماند
فرزند دیگر شهید شاکری نیز گفت: زمانیکه که به ما اطلاع دادند که پدر شما شهید شده با خانواده مشورت کردیم که آیا پیکر پدر را بازگردانیم یا اجازه دهیم در جوار خانه خدا بماند.
وی ادامه داد: روی دل خودمان پا گذاشتیم زیرا سعادت بزرگی است که فردی در جوار خانه خدا دفن شود. به همین دلیل محل آخرین دیدار و خداحافظی ما با پدر، مکانی شد برای آرام شدن مادر و هر زمان که مادر دلش هوای همسر شهیدش را می کند راهی حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین(ع) می شویم.
پس از حدود یک ساعت از خانه شهید خارج می شویم اما همچنان در این فکر هستیم که نکند شهدای فاجعه منا به فراموشی سپرده شدند که امروز دیگر کمتر خبری از پیگیری های مسئولین می شنویم.
نظر شما