۲۰ تیر ۱۳۹۵، ۲۰:۰۰

مدیر اجرایی طرح توسعه کسب و کار:

طرح تکاپو در ۲۲ استان کشور اجرا می شود

طرح  تکاپو در ۲۲ استان کشور اجرا می شود

ساری - مدیر اجرایی طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار (تکاپو) گفت: طرح تکاپو در سال گذشته در سه استان به صورت پایلوت اجرا و در سال جاری در ۲۲ استان کشور و از جمله مازندران اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا تازیکی عصر یکشنبه در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان مازندران اظهار کرد: طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار (تکاپو) با هدف توسعه کسب و کار خرد، توانمند سازی کار جویان فاقد مهارت و پایدارسازی مشاغل با همکاری سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) در حال اجرا است.

وی افزود: هدف از جلب همکاری سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در اجرای طرح تکاپو، کسب تجارت بین المللی و مشارکت حتی در بازارهای جهانی است که به عنوان مثال راه اندازی مدرسه کفش در خراسان رضوی و توسعه کشت زعفران و فرآوری این محصول به قهوه زعفران، از جمله اقداماتی بود که در راستای اجرای طرح تکاپو، در استان خراسان رضوی صورت گرفته است.

مدیر اجرایی طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار (تکاپو)، با اشاره به لزوم برقراری تعادل بین تقاضای نیروی کار و عرضه نیروی کار در جامعه اجرای این طرح را در توسعه این موضوع و اثر بخشی آموزش‌های مهارتی مؤثر خواند و گفت: این طرح در سال گذشته در سه استان به صورت پایلوت، اجرا شد و در سال جاری در ۲۲ استان کشور و از جمله مازندران اجرا خواهد شد.

تازیکی، با بیان اینکه در جهت اجرای طرح تکاپو، ظرفیت‌های اشتغال در هر استان شناسایی می‌شود، تصریح کرد: آندسته از رسته‌هایی که بیشترین درآمد و بیشترین نقش را در ایجاد اشتغال استان مربوطه دارد، الویت بندی شده و از نظر اشتغال و توسعه کسب و کار مورد حمایت و توجه دولت قرار می‌گیرد.

وی، اضافه کرد: در اجرای این طرح بر ایجاد بنگاه‌های خرد که هزینه‌های زیادی صرف آن نمی‌شود و توسعه کسب و کار موجود، تمرکز شده است.

مدیر اجرایی طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار (تکاپو) با اشاره به اینکه در استان مازندران، توسعه بنگاه‌هایی چون شالیکوبی، گردشگری، تولید و فرآوری شیر و ...توجه شده است گفت: تفاوت رویکرد ما در این دولت با رویکردهای گذشته این است که بر توسعه کسب و کارهای موجود توجه داریم.

تازیکی، اظهار داشت: به موجب این طرح در خراسان شمالی ۷۵ هزار هکتار از اراضی در ۱۷ روستا که کانون زعفران هستند به کشت زعفران اختصاص داده شد و ۱۲۸ هزار کشاورز در این زمینه فعالیت دارند که با کیفیت بخشی به این محصول با ارزش و فرآوری آن، به دنبال رونق و جذب بازار خارجی هستیم.

وی افزود: برای اجرای این طرح در هر استان محصولات کشاورزی، فرآوری و توسعه بازار مورد توجه قرار می‌گیرد که باید علاوه بر کمیت، کیفیت را نیز افزایش می‌دهیم.

کد خبر 3709845

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha