به گزارش خبرنگار مهر، فرج الله معماری صبح سه شنبه در خلال سومین نشست کمیسیون سرمایه گذاری و اقتصاد استان سمنان، یکی از برنامه های این کارگروه را تبیین سیاست های اقتصاد مقاومتی برای اجرا در دولت و همچنین سهولت سرمایه گذاری در استان دانست و بیان داشت: خوشبختانه عزم و اراده برای نیل به سوی اقتصاد مقاومتی در دولت و بخش خصوصی وجود دارد و ما می توانیم از این مزیت برای پیشبرد اهداف عالیه اقتصاد کشور و تحقق شعار سال، مورد تاکید مقام معظم رهبری بهره ببریم.
وی افزود: امروز اگر همه ما قبول داشته باشیم که شرایط اقتصاد بحرانی است و دلیل مان برای این مدعا نیز، شکل گیری ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باشد باید بپذیریم که سیاست های جنگ اقتصادی درکشور نهادینه شود و این مهم را به عنوان یک ضرورت برای قانون گذار تبیین کنیم تا بتوانیم گوشه ای از مشکلات کشور را در بخش های اقتصادی و سرمایه گذاری برطرف سازیم.
با قوانین زمان صلح نمی توان بحران های اقتصادی را مدیریت کرد
رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری استان سمنان با بیان اینکه امروز روز جنگ اقتصادی است و با قوانین زمان صلح نمی توان بحران های اقتصادی را مدیریت کرد، گفت: عزم و اراده حاکمیت و دولت را در اجرایی کردن اصول اقتصاد مقاومتی بسیار مهم است خوشبختانه تلاش های گسترده ای از سوی سازمان ها و دوایر دولتی برای به سرانجام رسیدن این موضوع شکل گرفته است، اما باید بدانیم که در این راه نیازمند یک استراتژی و برنامه مدون تاثیر گذار و مطلوب هستیم.
معماری درباره نحوه عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی نیز توضیح داد: امروز سه استان آذربایجان شرقی، کرمان و لرستان به مسئولیت و مدیریت وزارت کشور، اقتصاد مقاومتی را نهادینه کرده و اجرایی می کنند لذا برما است که با رصد قوانین، ارائه راهکارها و نقطه نظرات فعالان اقتصادی در کمیسیون های تخصصی اتاق های بازرگانی، با درنظر گرفتن تجربیات این استان ها، در تصمیم گیرهای دولت مردان موثر باشیم.
وی افزود: دستاوردهای ما در حوزه سرمایه گذاری بسیار مهم است لذا می بایست مزیت های سرمایه گذارای را برای بخش خصوصی ترسیم کنیم و برای آنها امتیازاتی مانند تسهیلات کم بهره، زمین مناسب، زیرساخت های رایگان و یا ارزان قیمت و ... را در نظر بگیریم از سوی دیگر نباید از راهکارهایی که نیاز به منابع ندارند غافل شویم.
نظر شما