به گزارش خبرنگار مهر، سردار سیروس فتحی بعدازظهر سه شنبه در نشست ساماندهی سواحل دریا از فعالیت بیش از ۶۰۰ موسسه و شرکت انتظام با بیش از ۱۳۰ هزار نیرو در سطح کشور خبر داد.
سردار فتحی در این نشست با اشاره به فلسفه وجودی تأسیس مرکز انتظام در نیروی انتظامی، عنوان داشت: مرکز انتظام از معاونتهای تخصصی پلیس پیشگیری ناجا است، که از سال ۱۳۸۲ براساس نیازمندیهای نیروی انتظامی در راستای تأمین امنیت در سطح تهران بزرگ تحت عنوان نگهبان محله و سرایدار کار خود را آغاز کرد.
وی با اشاره به موفقیت این طرح از تهیه شیوه نامه اجرایی این طرح و ارائه آن به ستاد کل نیروهای مسلح و تصویب طرح در برنامه چهارم توسعه خبر داد و افزود: پس از تصویب آیین نامه ۱۲۲ شرکت انتظام در سال ۱۳۸۸ فرمان اجرایی آن از سوی فرمانده معظم کل قوا صادر شد.
رئیس مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا از فعالیت ۶۰۰ موسسه و شرکت انتظام در سطح کشور با ۵۵ هزار نیروی رسمی و ۷۵ هزار نیروی غیررسمی خبر داد و افزود: با فعالیت این مؤسسات طی چند سال اخیر گام موثری در راستای نظم و امنیت پایدار در جامعه برداشته شده است.
سردار فتحی از آمادگی تعداد زیادی از این مؤسسات برای فعالیت در سایر کشورها در مناسبتهای خاص خبر داد و افزود: با توجه به توانمندی این مؤسسات از همه ظرفیتهای آن در سطح کشور استفاده نمیشود.
وی از به کارگیری هر دو گروه نگهبان که فردی دارای سلاح گرم است و مراقب به عنوان فردی که دارای تجهیزات اولیه دفاعی است در شرکتهای انتظام خبر داد.
رئیس مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا یکی از مکانهای قابل استفاده از نیروهای شرکت انتظام را سواحل دریا و طرحهای سالم سازی دریا اعلام کرد و افزود: استان مازندران با توجه به مسافر خیز بودن و حضور مسافران و گردشگران از اقصی نقاط کشور، ضرورت برقراری نظم و امنیت در سواحل دریا در این استان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
فتحی ادامه داد: این آمادگی و توانمندی در مؤسسات و شرکتهای انتظام وجود دارد تا در راستای برقراری نظم وامنیت در سواحل دریا و طرحهای سالم سازی دریا حضور فعال داشته باشد.
سردار فتحی از آمادگی مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا در ارتباط با رفع موانع و چالشها در بکارگیری نیرو و نگهبان محله در استان خبر داد و افزود: تلاش شده تا با محوریت پلیس پیشگیری نیروهای بسیجی آموزش دیده جذب و در مؤسسات و شرکتهای انتظام به کارگیری شوند.
نظر شما