به گزارش خبرنگار مهر، امیررضا یوسفیان ظهر شنبه در ستاد برنامه ریزی شهرداری نهاوند، گفت: اجرای طرح ممیزی واحدهای صنفی به صورت پایلوت و محوری با روش ترکیبی و مختلط برداشت های میدانی و همزمان تطبیق با اسناد موجود انجام خواهد گرفت.
یوسفیان گفت: این طرح برای ساماندهی وصول عوارض، جمع آوری اطلاعات و شناسایی واحد های صنفی به صورت محوری انجام می شود که بعد از شناسایی برای پرداخت عوارض و تعیین تکلیف وضعیت بدهی واحدهای خود به متصدیان، ابلاغیه صادر و تحویل مالکان و مستاجرین صنوف مختلف می شود.
وی عنوان کرد: از وظایف مهم شهرداری انجام ممیزی و برداشت اطلاعات املاک و شناسایی واحدهای تجاری و صنوف مختلف واحدهای تجاری سطح شهر با هدف ایجاد بانک اطلاعات و محاسبه و وصول عوارض املاک و واحدهای کسبی است.
یوسفیان با تاکید براینکه هدف از اجرای این پروژه اجرای قانون صنفی و تهیه بانک اطلاعات و کروکی از آخرین وضعیت املاک تجاری و معابر سطح شهر است، گفت: بانک اطلاعات شامل المانهای اساسی تامین کننده اطلاعات در تمام سیستم های مرتبط با املاک در شهرداری است که از این اطلاعات برای تصمیم گیری های کلان مدیریتی و اخذ عوارض و جرایم پیش بینی شده در قانون نظام صنفی استفاده می شود.
وی انجام ممیزی صنوف را شامل چندین مرحله فعالیت عنوان کرد و افزود: اهم مراحل این طرح شامل شناسایی صنوف دارای تخلف ساختمانی، بدون پروانه و شناسایی واحدهای دارای پروانه و بدهکار، اخطار و ابلاغ است.
وی تأکید کرد: در این طرح همکاری واحدهای مختلف از جمله خدمات شهری، حقوقی، شهرسازی و همچنین اطلاع رسانی از طریق روابط عمومی، زمینه انجام هرچه بهتر را مهیا می کند.
وی در ادامه مراحل انجام طرح ممیزی واحدهای تجاری سطح شهر را شامل میدانی، آنالیز اطلاعات، کنترل اولیه، کنترل ثانویه، تطبیق، ورود اطلاعات به نرم افزار ممیزی، ارسال اطلاعات خروجی نرم افزار به درب منازل برای تایید اطلاعات و سپس مرحله ادغام و اختصاص کد عنوان کرد.
شهردار نهاوند گفت: اجرای پروژه ممیزی واحد های تجاری شهر گام مهمی در راستای تحقق شهرداری الکترونیکی و ارائه خدمات سریع و بهتر به شهروندان است.
نظر شما