دكتر "فرهاد دانشجو" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر افزود: وزارت علوم در نظر دارد دستورالعمل و برنامه ها و فعاليت هاي بنياد ملي نخبگان را به دانشگاه ها اعلام كند. در حال حاضر به دليل اينكه وضعيت ارائه تسهيلات به نخبگان، تعريف نخبه و سياست هاي بنياد براي دانشگاهيان روشن نيست نمي توان اظهار نظر كرد.
وي با بيان اينكه بنياد ملي نخبگان تاكنون ماهيت بيروني خاصي پيدا نكرده است اظهار داشت: مقام معظم رهبري نيز در ديدار با روساي دانشگاه ها بر فعاليت هرچه زودتر اين بنياد تأكيد داشتند.
سرپرست دانشگاه تربيت مدرس گفت: حمايت از نخبه نبايد به ارائه تسهيلات رفاهي و مادي محدود باشد بلكه فرد نخبه به شرايطي كه امكانات آزمايشگاهي و تحقيقاتي را در اختيارش قرار مي دهد نياز بيشتري دارد.
وي اظهار داشت: نخبگان به دنبال شرايطي هستند كه بدون درگير شدن در بروكراسي هاي اداري به كار تحقيق و پژوهش بپردازند و ايده هاي خود را به مرحله اجرا در آورند. بنا براين فراهم كردن شرايطي كه از ايده هاي نخبه استفاده شود و نخبه به كار آيد مهمترين حمايت از نخبگان است.
دانشجو گفت: امكان استفاده از منابع اطلاعاتي بين المللي، دعوت از اساتيد خارج از كشور به داخل و فراهم كردن شرايط لازم جهت تبادلات علمي با خارج از كشور مهمترين مواردي است كه فرد نخبه و مستعد جهت پيشرفت به آنها نياز دارد.
وي ادامه داد: از اين رو بنياد ملي نخبگان بايد با توجه به نيازهاي نخبگان سازو كارهاي اجرايي خود را هر چه زودتر اعلام و به معرفي و شناسايي نخبگان بپردازد.
نظر شما