علی کاویانی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: یکی از راههای تحقق اقتصاد مقاومتی که از دغدغههای رهبر معظم انقلاب بوده احیای فرهنگ زکات در کشور است.
وی افزود: جامعهای که مردم آن به زکات اعتقاد دارند از رحمت خداوند بهرهمند میشوند و بهواسطه این مهم بسیاری از آسیبهای اجتماعی در جامعه رفع میشود چراکه بیشترین علل منحرف شدن افراد نتیجه دور بودن از خداوند و لقمه غیر حلال است.
وی پرداخت زکات را بهترین راهحل حلال کردن اموال عنوان کرد و گفت: نهادینه شدن این امر که مسئلهای بسیار مهم و حیاتی است وظیفه و رسالت همه ما در هر لباس بوده چراکه از دستورات دین مبین اسلام است.
رئیس کمیته امداد نهاوند در ادامه گزارشی از روند جمعآوری زکات گندم و جو داد و گفت: از ابتدای فصل برداشت گندم و جو تاکنون کشاورزان ۱۰ تن سهم زکات محصول خود را به کمیته امداد تحویل دادهاند.
وی با اشاره به اینکه فصل برداشت در شهرستان نهاوند همچنان ادامه دارد، گفت: در مجموع ۳ هزار کیسه پرداخت زکات گندم و جو در اختیار روستائیان و کشاورزان قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: در بحث زکات فطره در شهرستان نهاوند سال گذشته ۶۲ میلیون تومان جمعآوری شد که خوشبختانه امسال این میزان به ۸۸ میلیون تومان رسیده است.
کاویانی تصریح کرد: میزان جمعآوری زکات فطره در شهرستان نهاوند نسبت به سال گذشته ۳۸ درصد افزایش داشته است.
نظر شما