به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر قانع صبح شنبه در بازدید از طرحهای آبرسانی بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر با مشکلات زیادی در زمینه تامین آب شرب مورد نیاز روبرو است و بخش عمده آب این استان از استانهای همجوار تامین میشود.
وی با اشاره به اینکه کمبود بارشها باعث بروز مشکلاتی در تامین آب استان بوشهر شده است، اضافه کرد: ساخت و توسعه تاسیسات آبشیرینکن یکی از راهکارهای مناسب برای بهبود وضعیت آب در استان بوشهر است.
معاون برنامه ریزی آب و فاضلاب کشور با اشاره به صدور مجوز ساخت آب شیرینکن بوشهر به ظرفیت ۳۵ هزار متر مکعب، خاطرنشان کرد: این آبشیرینکن پس از جانمایی توسط بخش خصوصی اجرا میشود.
وی از اجرای طرحهای آبشیرینکن در همه نقاط ساحلی استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: آبشیرینکن ۱۰ هزار مترمکعبی بوشهر نیز روند ساخت مطلوبی دارد و فاز نخست آن با ظرفیت روزانه سه هزار متر مکعب از نیمه مردادماه وارد مدار خواهد شد.
قانع از تکمیل این آبشیرینکن تا شهریورماه خبر داد و افزود: افزایش ظرفیت تولید آب آبشیرینکنها در بوشهر ضروری است و تا سال آینده ۴۵ هزار مترمکعب به ظرفیت آبشیرینکنهای بوشهر اضافه میشود.
وی با اشاره به اجرای ۱۲۱ طرح بزرگ آبرسانی در سطح شهرها و روستاهای کشور، خاطرنشان کرد: با تکمیل این طرحها ۳۰ میلیون نفر جمعیت شهری و سه میلیون نفر جمعیت روستایی تحت پوشش آبرسانی پایدار قرار میگیرند.
معاون برنامهریزی آب و فاضلاب کشور افزود: تکمیل این طرحها نیازمند دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که بخشی از آن توسط منابع داخلی بانکها تامین میشود.
وی همچنین از ساخت ۹۲۴ مجتمع آبرسانی در سطح کشور خبر داد و اضافه کرد: این طرحها زمینه تامین آب پایدار مورد نیاز جمعیت دو میلیون ۱۰۰ هزار نفر را تامین خواهد کرد. تکمیل این طرحها نیازمند ۱۰ هزار میلیارد تومان است.
نظر شما