به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا احمدزاده بعدازظهر شنبه در مراسم بهرهبرداری از دستگاههای رادیولوژی دیجیتال بیمارستان سبلان اردبیل تصریح کرد: سال گذشته هتلینگ ۲۲ بیمارستان ارتقا یافت و امسال در نظر داریم وضعیت ۴۸ بیمارستان دیگر را ارتقا بخشیم.
وی نوسازی تجهیزات پزشکی را از اولویتهای معاونت درمان عنوان و اضافه کرد: سال گذشته در همین راستا هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای تأمین تجهیزات پزشکی هزینه شد؛ بطوریکه ۱۸۰ دستگاه آمبولانس در بین مراکز درمانی توزیع شده است.
مشاور اجرایی معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد: در هتلینگ به مواردی از جمله تأسیسات، ساختمان، تجهیزات، بهداشت و نیروی انسانی توجه میشود و در تمامی بیمارستانها به این مؤلفهها توجه شده است.
احمدزاده با تأکید به اینکه سازمان تأمین اجتماعی بعد از وزارت بهداشت بزرگترین تولیدکننده درمان در کشور محسوب میشود، اضافه کرد: نزدیک به نیمی از جمعیت کشور و بیش از ۴۱ میلیون نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی است.
وی افزود: بودجه بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی برای سال جاری ۱۹۰ هزار میلیارد ریال است و این رقم در ۷۰ بیمارستان، ۷۲ کلینیک و ۲۸۵ مرکز درمان سرپایی هزینه میشود.
مشاور اجرایی معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی در خصوص خطاهای پزشکی در مراکز درمانی تأمین اجتماعی ادامه داد: خطای پزشکی در سایر کشورهای دنیا به مراتب بیشتر از ایران است و با این وجود برای پیشگیری از خطاها فرایند ثبت خطاهای پزشکی طراحی شده است.
احمدزاده متذکر شد: بر اساس نظامنامه استاندارد اعتبار سنجی خطاهای پزشکی در بیمارستانهای تخت پوشش تأمین اجتماعی بسیار پایین است و بیشترین خطا نیز در تجویز دارو گزارش شده است.
وی همچنین در خصوص حقوقهای نجومی برخی سازمانها و دستگاههای اجرایی اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در حقوقهای نجومی روسفید است و دریافتی غیرمتعارف توسط مدیران این سازمان گزارش نشده است.
نظر شما