به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد فتحی بیرانوند صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به گشت و کنترل در منطقه حفاظت شده اشترانکوه، بازدید میدانی و پایش پاسگاههای محیط بانی «سیار تاپله»، «پرچه کبود» و «سرو» اظهار داشت: منطقه اشترانکوه از تنوع زیستی بسیار بالایی برخوردار بوده به طوریکه ۶۰۰ گونه گیاهی و۲۷۴ گونه جانوری در این منطقه شناسایی شده است.
وی گفت: ۶۰۰ گونه گیاهی شناسایی شده در منطقه اشترانکوه ۶۸ گونه آن انحصاری این منطقه است.
مدیر کل محیط زیست لرستان افزود: مساحت منطقه حفاظت شده اشترانکوه در حال حاضر با کسر پناهگاه حیات وحش سفیدکوه ازنا - دورود بیش از ۸۱ هزار هکتار بوده و موقعیت آن در شرق استان، جنوب شرقی شهرستان دورود و جنوب شهرستانهای ازنا و الیگودرز است.
فتحی بیرانوند با بیان اینکه طرح مدیریتی این منطقه که از بین ۱۰۰ منطقه کشور که مطالعات طرح مدیریت آنها به اتمام رسیده بود انتخاب، و در قالب تفاهم نامه ای بین استاندار ی لرستان و سازمان محیط زیست کشور در دستور کار قرار گرفت گفت: با توجه به تاکید معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور این طرح در شورای برنامه ریزی و توسعه استان لرستان تصویب شد.
وی تصریح کرد: منطقه حفاظت شده اشترانکوه به دلیل تنوع زیستی بالا در کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و اجرای طرح مدیریت در این منطقه با ابعاد گوناگون حفاظتی، پژوهشی، آموزشی و تفرجگاهی در راستای حفاظت و مدیریت منطقه است.
مدیر کل محیط زیست لرستان بیان داشت: هم اکنون در منطقه حفاظت شده اشترانکوه شش پاسگاه محیط بانی فعالیت دارند.
وی گفت: همچنین در فصل حضور عشایر در منطقه تعدادی پاسگاه سیار محیط بانی راه اندازی می شود.
نظر شما