به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر نصیری، عصر دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان رامیان، اظهار کرد: کاهش تلفات انرژی در استان از عدد ۱۵وچهار صدم درصد به ۱۲ و ۹۷ صدم درصد رسیده است که کاهش حدود ۱۰ درصدی را نشان می دهد.
وی ادامه داد: ۴۱ درصد مصرف برق استان بهصورت مصرف انرژی الکتریکی بوده، همچنین ۱۷و نیم درصد مشترکان برق استان صنعتی و ۱۰ درصد نیز مشترکان روستایی هستند.
مدیر عامل شرکت برق استان گلستان با بیان اینکه ظرفیت پست های زمینی و هوایی استان رشد ۱۴ درصدی داشته است، گفت: در سطح استان هیچ روستای فاقد کد برق رسانی نداریم و مشترکین کل شهری استان ۱۴ درصد هستند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از شاخصه های اقتصاد مقاومتی صرفه جویی و سقف پیک مصرف استان ۱۰۹۱ مگا وات است. در صورت رعایت نکردن الگوی مصرف، قطعی برق خواهیم داشت.
نصیری تصریح کرد: ضرورت و اهمیت مدیریت مصرف برق به لحاظ افزایش جمعیت و تقاضای انرژی بوده و می طلبد که ادارات و نهادها همکاری لازم را برای جلوگیری از قطعی برق و ارائه خدمات انجام دهند و هم اکنون طرح ساعت به وقت گلستان اجرایی شده است.
وی در خصوص این طرح افزود: این طرح در چهار روز اجرا می شود و با اجرای این طرح ۱۰ درصد کاهش مصرف برق را خواهیم داشت.
وی گفت: به اداراتی که رعایت ۱۰ درصدی کاهش مصرف برق را کنند، مزایا و پاداش هایی تعلق می گیرد و هر چه کاهش بیشتر باشد مزایای متعلقه نیز بیشتر می شود.
مدیر عامل شرکت برق استان بیان کرد: در سطح استان کاهش تلفات ۱۰ درصدی برق را داشته ایم و هدفمان کاهش ۱۱ درصدی بوده و از این رو آمادگی ایجاد تفاهم نامه با صنایع استان ، کشاورزان و بخش کشاورزی را داریم.
وی در پایان با بیان این مطلب که سقف پیک مجاز تابستان ۹۵ شهرستان رامیان ۴۴ مگا وات بوده و پیش بینی رشد ۸ درصدی را داریم، افزود: بیش از ۶۵۰ هزار مشترک برق در استان گلستان داریم و لزوم مدیریت مصرف برق الزامی است.
نظر شما