۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۰

با حضور محمدرضا حشمتی؛

نخستین استودیوی تخصصی ضبط آثار قرآنی افتتاح شد

نخستین استودیوی تخصصی ضبط آثار قرآنی افتتاح شد

حشمتی در مراسم افتتاح نخستین استودیوی تخصصی ضبط آثار قرآنی گفت: احداث استودیو های تخصصی ضبط آثار قرآنی به درآمدزایی و تولید محصولات قرآنی استاندارد کمک شایانی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین استودیوی تخصصی ضبط آثار صوتی و تصویری قرآن با هدف توسعه کمی و کیفی تولید این آثار، عصر پنجم مردادماه در جامعه قاریان مشهد افتتاح شد.

در ابتدای مراسم طه حسینی، نفر اول مسابقات دانش‌آموزی کشور آیاتی از کلام‌الله مجید را قرائت کرد و سپس سیدسعید سرابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: رویداد مشهد ۲۰۱۷ فرصت مناسبی است تا ظرفیت‌های قرآنی مشهد به جهان اسلام معرفی شود که احداث استودیوی ضبط تلاوت از جمله فعالیت‌های مربوط به این رویداد به شمار می‌رود.
وی با بیان اینکه مشهد از دیرباز پایگاه فعالیت‌ها و رخدادهای قرآنی در کشور و جهان اسلام بوده است، ادامه داد: مشهد با وجود بارگاه حضرت رضا(ع) و بهره‌مندی از حضور اساتید قرآنی می‌تواند به موقعیت قرآنی ممتاز تبدیل شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در ادامه عنوان کرد: جامعه قاریان در سال ۲۰۱۷ به عنوان باسابقه‌ترین و پرفعالیت‌ترین تشکل قرآنی در بخش مردمی معرفی خواهد شد.

محمدمهدی آقامحمدیان، مدیرعامل جامعه قاریان قرآن مشهد با اشاره به فعالیت نخستین استودیوی ضبط تلاوت بیان کرد: راه‌اندازی این استودیو در حالت معمول به شش ماه زمان احتیاج داشت اما با کار جهادی و با تلاش شبانه‌روزی عوامل در ماه مبارک رمضان، این استودیوی تخصصی در ۶۰ روز آماده شد.

آقامحمدیان با اشاره به اینکه دانش‌آموختگان مرکز تربیت مدرس جامعه قاریان نیاز به حمایت دارند، گفت: ویژگی این مرکز که از سال ۷۳ تشکیل شده، آن است که مهارت‌های ارائه شده در کلاس‌های آن، در دانشگاه‌ها ارائه نمی‌شود.

آقامحمدیان با بیان اینکه تأسیس صندوق قرض‌الحسنه فعالان قرآنی نیاز به سرمایه ابتدایی دارد، به آماده‌سازی جامعه قاریان برای سال ۲۰۱۷ و امکانات مورد نیاز آن اشاره کرد و گفت: تهیه و نصب آسانسور، تجهیز سیستم‌های گرمایشی و بالا بردن امکانات تالار از مواردی است که باید مسئولان و خیّران به آن توجه داشته باشند.

محمدمهدی عزیززاده، سرپرست دبیرخانه کمیسیون تبلیغ و ترویج شورای توسعه فرهنگ قرآنی در خصوص کمبود تولیدات صوتی قرآن در کشور اضافه کرد: به دلیل این کمبودها، راه‌اندازی استودیوی ضبط تخصصی قرآن به عنوان یک تکلیف برعهده وزارت ارشاد قرار گرفت.

عزیززاده با بیان اینکه این استودیو با متراژ ۱۰۰ متر راه‌اندازی شده است، ابراز کرد: این استودیو با ۱۱ میکروفن، هم‌زمان امکان ضبط چندین صدا را دارد؛ همچنین از پیشرفته‌ترین سیستم رایانه‌ای برخوردار است.

حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی نیز در این مراسم با طرح این سؤال که از چه راهی مؤسسات قرآنی توانمند خواهند شد، گفت: دولت باید به زیرساخت این مؤسسات توجه داشته باشد و از اعتبارات خود در این زمینه استفاده کند.

وی با اشاره به اینکه باید اجرای برنامه‌هایی همچون احداث استودیو که به درآمدزایی و تولید محصولات قرآنی استاندارد کمک شایانی می‌کند، بیشتر در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: برای تقویت سیستم آموزشی نیز باید تعداد نیروی انسانی را افزایش دهیم.

کد خبر 3725122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha