به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سپاه استان قم، لیلا حیدری با اشاره به اهمیت ثبت آثار و اسناد دفاع مقدس گفت: ضرورت دارد برای حفظ تاریخ ماندگار و میراث ارزشمند امام عظیم الشأن و همچنین در عمل به رهنمود مقام معظم رهبری مبنی بر ثبت گنجینه ذی قیمت دفاع مقدس و جلوگیری از تحریف و فراموشی آن، نهایت تلاش و همت خود را به کار گیریم.
وی افزود: در این راستا پروژه ابلاغی تبیین «نقش زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» با هدف شناسایی و معرفی نقش بانوان در دوران طلایی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس تعریف شده است.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) با اشاره به جزئیات پروژه گفت: بررسی نقش زنان از آغاز قیام در خرداد ۴۲ تا پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷، تبیین نقش بانوان استانهای مختلف کشور در دفاع مقدس، نقش آفرینی زنان در سپاه، بسیج، ارتش، ناجا و جهاد سازندگی و همچنین نقش زنان در بهداری رزم و جنگ نوین، از بخشهای پروژه مذکور میباشد.
وی در ادامه معرفی زنان شهیده، جانباز و جاویدالاثر، بررسی تأثیر جنایات جنگی بر زنان و کودکان و معرفی نقش آزادگان زن و نیز موضوع زنان و ولایت در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را از دیگر بخشهای پروژه خواند.
حیدری با اشاره به اینکه شناسایی، معرفی و جمع آوری اسناد و آثار شهداء و آزادگان زن جهت ثبت در سازمان موزه ملی کشور بخش مهمی از «پروژه نقش زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» می باشد، افزود: دبیرخانه پروژه چند ماهی است که با مسئولیت خانم الیاسی در سازمان بسیج جامعه زنان استان راه اندازی گردیده و تاکنون اسناد و اطلاعات مربوط به ۱۳۲ بانوی شهیده، ایثارگر، مفقودالاثر و رزمنده استان قم جمع آوری شده است.
وی گفت: در حال حاضر تاریخ شفاهی دفاع مقدس به صورت مصاحبه با زنان رزمنده و جانباز فعال در عرصه های پشتیبانی و امدادگری ۸ سال دفاع مقدس در حال انجام است و در این راستا کتاب تاریخ شفاهی مبارزات سیاسی زنان مسلمان از سال ۴۲ تا ۵۷ نیز تهیه شده و به تأئید موزه ملی رسیده است.
نظر شما